enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
BIST
9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Korkularınızla Yüzleşmeden Onlardan Kurtulamazsınız

Korkularınızla Yüzleşmeden Onlardan Kurtulamazsınız
18 Ocak 2022 07:22
A+
A-

Yapımcılığını Hann Yapım’ın yönetmenliğini ise Gökhan Murat Toktamışoğlu’nun üstlendiği üçleme (İlk Seans NMSM, İkinci seans AEEP, Son seans MTTH) mart ayından itibaren gösterime girecek.

60 dakikalık süresiyle Türkiye’de bir ilke imza atacak filmlerin adları fobilerin baş harflerinden oluşurken her filmde tek başrol oyuncu yer alıyor. Filmin temel çıkış noktası korkuların zihnimizi esir alması ve korkularımızla yüzleşmek zorunda olması. Mart ayında vizyona girecek ve sadece 14 gün sinemaseverlerle buluşacak olan serinin ilk filmi ‘İlk seans NMSM’, metro istasyonunda fobileriyle uğraşan bir kızın hikâyesini anlatıyor.

İlk Seans NMSM

Niktofobi; karanlıktan korkma / Mizofobi; kirlilikten korkma / Skiofobi; gölgelerden korkma / Musofobi; fareden korkma.
Vizyon Tarihi: 04.03.2022

İkinci Seans: AEEP
Ablutofobi; yıkanmaktan korkma / Eisoptrofobi; aynalardan korkma / Emetofobi; kusmaktan korkma / Pedofobi; çocuklardan korkma.
Vizyon Tarihi: 01.04.2022

Son Seans: MTTH
Monofobi; yalnızlıktan korkma / Tanatofobi; ölümden korkma / Tafefobi; diri diri gömülmekten korkma / Higrofobi; su ve yağmurdan korkma.
Vizyon Tarihi: 06.05.2022

Hann yapım genel müdürü Onur Aşa, “Türkiye’yi özellikle sinemaseverleri çok şaşırtacak bir proje yaptığımızı düşünüyoruz. Türkiye’de ve yurt dışında gerilim ve korku yapımlarına baktığımızda cinler, periler, paranormal olaylar ve seri katiller diyebiliriz. Biz bunlardan sıyrılıp daha çok insanların kendi hayatlarında karşılaştıkları, kendi yaşantılarını ele almaya çalıştık ve insanların fobileriyle alakalı bir psikolojik gerilim korku türünde Türkiye’de daha önce denenmemiş bir proje yaptık” dedi.

Yönetmen Gökhan Murat Toktamışoğlu ise üçleme hakkında şunları söyledi; “Seyircimizi bugüne kadar denenmemiş farklı bir tür bekliyor. Fobilerin insan aklını nasıl esir aldığını ve bir insana neler yaptırabileceğini izleyeceğiz. Proje fikri Hann Yapım genel müdürü Onur Aşa’ya ait. Aklında fobilere dayalı bir film serisi yapmak varmış. Ana proje noktalarını benimle paylaştıktan sonra her bir filmde işleyeceğimiz 4er adet fobi belirledik ve bu fobilere yönelik 60ar dakikalık senaryo yazdım. Farklı çarpıcı bir tür seyircilerini bekliyor.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.