enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5967
EURO
34,8303
ALTIN
2.503,68
BIST
9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Berfu Yenenler Aşka Geldi: Ne Çok Sevmek Be Kocam

Berfu Yenenler Aşka Geldi: Ne Çok Sevmek Be Kocam
20 Ocak 2022 12:52
A+
A-

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler ile verdiği mutluluk pozlarına bir yenisini daha ekledi. Özel bir gün olmadığını belirten iki çocuk annesi güzel, Yenenler’e adeta ilan-ı aşk etti.

Komedyen ve oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019’da evlenmiş ve aynı yıl çocukları Kuzey’i de kucaklarına almıştı. Çiftin ikinci bebekleri Mete de geçtiğimiz mart ayında dünyaya gelmişti.

Sosyal medya hesabından sık sık günlük hayatından kesitler yayınlayan Berfu ve Eser çiftinden tescilli güzel, eşine olan aşkını haykırdı.

Eser Yenenler ile sahnede el ele tutuşurken çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Berfu Yenenler, gönderisine; şu notu düştü:

“Bu sahne her şeyin başladığı yer. Eser’i izlemeye geldim, bütün gösteriyi miyop olduğu için ben sandığı başka kıza oynadı. İki saat sırtını ve poposunu izledim. Aşırı sinirli bir şekilde gidecekken 2 dakika konuşup hoşça kal demeye kulisine girdim sonrası bildiğiniz gibi. Beş sene, 2 çocuk bir sürü kahkaha bir sürü gözyaşı. Ne çok zorluk atlattık birlikte ben de inanamıyorum ama ah ne çok sevmek ne çok sevmek be kocam. Bugün özel bir günümüz değil ama her gün özel bir günümüz değil mi zaten. Çok aşık olmuştum hatırlıyorum. Ama şimdi daha da aşığım. Bu sahnede el ele olmak da varmış daha güzelleri de olacak hep el ele…”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.