enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
ALTIN
2.298,82
BIST
8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

İrem Sak, Furkan Korkmaz Aşkını İtiraf Etti!

İrem Sak, Furkan Korkmaz Aşkını İtiraf Etti!
20 Ocak 2022 10:00
A+
A-

Nişantaşı City’de objektiflere takılan İrem Sak, gazetecilerin sorularını cevapladı. 35 yaşındaki oyuncu, dört ay önce birlikte görüntülenmelerine rağmen ilişkiyi yalanladığı, kendisinden 11 yaş küçük basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşadığını bu kez itiraf etti. İrem Sak’ın, daha önceki açıklası hakkında “Siz de inandınız mı?” sözleri dikkat çekti. İşte detaylar…

İrem Sak, ulusal kanala iş yapmanın şartının bütçeye bağlı olduğunu belirterek, “Artık bütçeye bakar o iş, o kadar uzun süre çalışmanın bir karşılığı olmalı. Öyle motive oluyoruz zaten başka türlü haftanın altı günü o karavanlar öyle çekilmez” dedi.

“EŞİTSİZLİĞİN HERKES FARKINDA”

Setlerde kadın ve erkek oyuncuların eşit ücret almamasının kendisini rahatsız ettiğini vurgulayan oyuncu, “Ücretin düşüp düşmediğine takılmıyorum ama kadın-erkek ücretinin eşit olmamasına takılıyorum” şeklinde konuştu.

İrem Sak, “Ücretini artıran da var bu dönemde, ‘sırf bir yerde olayım’ diye düşüren de var. Genel olarak bir eşitsizlik var kadın-erkek olarak. Bu eşitsizliğin herkes farkında. Dünya genelinde olan bir durum bu. Aşılacak o kadar çok şey var ki buna sıra gelir mi bilmiyorum açıkçası. Bu konuda daha bilinçli olunması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“STORY ATTIĞIMDA ELİM AYAĞIM TİTRİYOR”

Ünlü oyuncu, sosyal medyadan kendini tamamen çektiğini söyledi: Kendimi sosyal medyadan geri çektim. En son ne zaman paylaşım yaptım hatırlamıyorum. Çünkü rahat, istediğim gibi atamıyorum. O yüzden atmamak daha iyi!

Sak, “Bir şey paylaştığımda başka yerlere çekiliyor. ‘Buraya mı çekilecek, şuraya mı şekilecek?’ diye düşünmekten ben olamıyorum. O yüzden hiç olmasın daha iyi. Beni yordular. Benimkisi detoks değil, benimkisi emeklilik” yorumunda bulundu.

İrem Sak, “Vallahi bir story attığımda elim ayağım titriyor artık. Artık resmen emekli oldum, atamıyorum artık. Yaklaşık bir sene önce Twitter’ı kapattım. Böyle daha rahat. Kendi hayatımı yaşıyorum. Influencer olmadığımız için, sürekli beslemem gereken bir kitlem de olmadığı için böyle daha iyi” dedi.

“EVET, HAYATIMDA BİRİ VAR”

Özel hayatını hakkında da açıklamalarda bulunan 35 yaşındaki güzel, 11 yaş küçük basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşadığını ilk kez itiraf etti. Sak, “Hayatınızda biri var mı?” sorusunu “Evet, hayatımda biri var. En son duyduğunuz şey doğruydu” şeklinde cevapladı.

Daha önce Furkan Korkmaz birlikte görüntülenen oyuncu, o dönem bu ilişkiyi yalanladığının hatırlatılması üzerine, “Siz de inandınız mı?” şeklinde karşılık verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.