enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5611
EURO
34,7000
ALTIN
2.517,24
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Burcu Biricik: Önceden Garsonluk Yapıyordum

Burcu Biricik: Önceden Garsonluk Yapıyordum
21 Ocak 2022 10:19
A+
A-

Burcu Biricik, reklamcı eşi Emre Yetkin ile Ayvalık’ta butik otel açmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, sürpriz yatırımları hakkında ilk kez konuşurken, ‘Milyon TL harcadılar’ iddiasına da açıklık getirdi.

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, geçtiğimiz akşam ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’ adlı gösterisiyle Maximum Uniq Hall’de sahne aldı. Burcu Biricik de gösteriyi izlemeye gelenler arasındaydı.

“REYTİNGLERDEN MEMNUNUZ”

Yasemin Sakallıoğlu’nu sevdiğini ve gösteriyi merakla beklediğini belirten oyuncu, başrolünde yer aldığı ‘Camdaki Kız’ hakkında, “Çok güzel gidiyor dizimiz, reytinglerden memnunuz” dedi.

“AYVALIK’TA HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Balıkesir Ayvalık’da eşi Emre Yetkin ile butik otel açacağı haberleri çıkan Biricik, “Öyle milyon TL harcadılar diye bir durum yok. Emre ile birlikte böyle bir yer açma hayalimiz vardı ve gerçekleştiriyoruz” açıklamasını yaptı.

32 yaşındaki başarılı oyuncu, “Bilmiyorum biliyor musunuz, ben eskiden garsonluk yapıyordum. Yabancılık çekmediğim bir iş kolu” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.