enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

29 EKİM’DEN SONRA TAM KAPANMA MI GELİYOR? O İDDİALARA YANIT

29 EKİM’DEN SONRA TAM KAPANMA MI GELİYOR? O İDDİALARA YANIT
29 Eylül 2021 09:06
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı canlı yayında fısıltı gazetesinde konuşulan “Artan vakalar nedeniyle 29 Ekim’den sonra tam kapanma gelecek” iddialarına cevap verdi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Candaş Tolga Işık’ın sunduğu Az Önce Konuştum Programı’nda gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak son dönemde sıkça konuşulan “29 Ekim’den sonra tam kapanma mı geliyor?” sorusuna yanıt verdi.

“NORMAL HAYATIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Programda, Candaş Tolga Işık’ın “Çeşitli sosyal çevrelerden, sanatçısından, çok önemli insanlar arayıp ’29 Ekim’den sonra pandemide yine eskiye döneceğiz, hükümet şimdi çalışıyor, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı… Yeniden tam kapanmalar geliyor’ diyor. Böyle bir planlama var mı?” sorusuna İbrahim Kalın, “Hayır, böyle bir şey söz konusu değil. İnşallah 29 Ekim’i de çok güzel, coşkulu bir şekilde kutlayacağız. İstanbul’da da biliyorsunuz, çok güzel, büyük bir eser o gün açılacak. AKM açılacak. 29 Ekim’den sonra da biz normal hayatımıza tedbirleri uygulayarak devam edeceğiz” yanıtını verdi

ERDOĞAN’IN YERLİ AŞI MESAJI

Kalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın TURKOVAC aşısıyla ilgili dünyaya verdiği mesajla ilgili de şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanımızın TURKOVAC aşısıyla ilgili verdiği mesaj son derece önemliydi. Biz Türkiye olarak kendi aşımızı yapacağız ve bunu herkesin erişimine açacağız. Bunu diyen başka lider var mı? Bu büyük bir vizyondur. Biz bu aşıları kime açacağız? Diyelim ki Afrika’da birçok ülke var aşı alamayan. Ortadoğu’da bazı yerlerde var, Balkanlar da var. Bu insani tarafı. Bir de stratejik tarafı var. Aşının nereden geldiği önemli değil yeter ki aşılama olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.