enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

AYTAÇ ŞAŞMAZ: CEMRE’Yİ TANIDIKÇA DA ‘İYİ Kİ’ DEDİM

AYTAÇ ŞAŞMAZ: CEMRE’Yİ TANIDIKÇA DA ‘İYİ Kİ’ DEDİM
17 Eylül 2021 10:38
A+
A-

“Baht Oyunu” dizisinde başrol oynayan Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel, Alem dergisine röportaj verdi.

Şaşmaz, “Cemre’yi ilk gördüğünde ne hissettin?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Onu tanımıyordum. Karakterini merak ettim. Tanıdıkça da ‘iyi ki’ dedim.” Oyuncu ayrıca “Cemre bu hayatta tanıdığım en saf ve temiz enerjili insan” diye konuştu.

Cemre Baysel de Şaşmaz için “Anlatamayacağım güzellikte bir kalbi var. Her zaman iyi niyetli, güler yüzlü ve umutlu” dedi. Baysel’e “Ünlü olmak nasıl hissettiriyor?” sorusu da yöneltildi. Oyuncu, “Rahat ve sakin yaşamayı seviyorum. Tanınıyor olmak beni biraz zorluyor, ancak yaptığım mesleğin getirileri bunlar. Şikâyetçi değilim” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.