enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3234
EURO
35,0716
ALTIN
2.282,24
BIST
9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

BİRAN DAMLA YILMAZ ‘AYRILIK’ İDDİALARINA CEVAP VERDİ!

BİRAN DAMLA YILMAZ ‘AYRILIK’ İDDİALARINA CEVAP VERDİ!
12 Eylül 2021 08:58
A+
A-

Kendisi gibi oyuncu olan İlker Kaleli ile olan ilişkisini sonlandırdıktan sonra Deniz Can Çelik ile yeni bir aşka yelken açan Biran Damla Yılmaz, ‘ayrılık’ iddialarına cevap verdi.

Biran Damla Yılmaz, önceki gün Etiler’deydi. Arkadaşlarıyla bir kafede oturup sohbet eden oyuncu, gazetecileri fark edince ayaküstü röportaj verdi.

Yeni tarzıyla dikkat çeken Yılmaz, saçlarına tam anlamıyla alışamadığı için şapka takmıştı. 24 yaşındaki güzel, “Yeni tarzım çok beğenildi. Çok olumlu yorumlar geliyor” dedi.

Yeni sezonda ‘Yasak Elma’ adlı diziye dahil olan Yılmaz, “Çok ağladım geçen sezon, bu sezon entrikalarla güldüreceğim. Dram oynamanın yeri benim için başka ama entrikalı işleri de seviyorum” şeklinde konuştu.

“ÇOK MUTLUYUM, TADINDA İLERLİYOR”
Sevgilisi Deniz Can Çelik ile ayrıldığı konuşulan Biran Damla Yılmaz, “Özel hayatım bende saklı kalsın. Çok mutluyum, tadında ilerliyor. Kameraların önünde iş yapıyorum, bazı şeyler de bana kalsın. Ben kendime özel tadını çıkarayım” diyerek, iddiaları yalanladı.

Milliyet

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.