enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3151
EURO
35,0957
ALTIN
2.298,67
BIST
9.050,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Cemal Hünal, Sadakatsiz’de dengeleri alt üst eden bir karakterle geldi!

Cemal Hünal, Sadakatsiz’de dengeleri alt üst eden bir karakterle geldi!
20 Şubat 2021 09:21
A+
A-

Çarşamba akşamlarının en sevilen dizilerinden Sadakatsiz, güçlü hikayesi ve iyi oyuncu kadrosu ile yoluna yüksek reytinglerle devam ediyor.Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’i başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesine yeni bir karakter daha katılıyor.

Survivor’dan elenen Cemal Hünal, Kanal D ekranında Sadakatsiz ile yeniden hayranları ile buluşacak. Dizinin yeni karakteri de olayları çok farklı noktalara doğru ilerlemesine neden olacak.

Kanal D’nin yapımını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği dizide başarılı oyuncu Cemal Hünal, Sinan Taşkıran karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki Sinan Taşkıran nasıl bir değişime neden olacak? Dengelere alt üst edeceğini şimdiden söyleyelim.

Tıp Fakültesi’ni yarım bıraktıktan sonra iç sesini dinleyerek başarılı bir fotoğrafçı olan Sinan Taşkıran, Asya’nın üniversiteden beri görmediği bir arkadaşıdır. Sinan‘ın Tekirdağ’a gelmesi ise tüm dengeleri altüst edecektir.

Asya’nın Sinan ile olan karşılaşması, sonrasında yaşanacaklar, Volkan’ın buna vereceği tepki gibi bir çok konu bu yeni karakterin gelişi ile birlikte dizinin hikayesinde önemli bir değişime neden olacak gibi duruyor.

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un uyarladığı Sadakatsiz, yeni bölümleri ile her Çarşamba Kanal D’de…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.