enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
BIST
9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

“DİMDİK AYAKTA KALDIĞIMIZI TÜM DÜNYAYA GÖSTERELİM”

“DİMDİK AYAKTA KALDIĞIMIZI TÜM DÜNYAYA GÖSTERELİM”
1 Ağustos 2021 13:34
A+
A-

Genç yaşında bir pop ikonu haline gelmeyi başaran, şimdi de yurt dışına açılan Aleyna Tilki, Turkcell Vadi Açıkhava’da eşsiz sesi ve enerji dolu sahne performansıyla seyirciyi büyüledi.

Seyirciyi selamlayan Aleyna Tilki, “Sahnede olmayı, size şarkı söylemeyi çok özledim, müzik hiç susmasın ve müzik hayırlara vesile olsun” dedi. “Biliyorsunuz bu konserin anlamı büyük” diye sözlerine devam eden sanatçı, konser gelirini yangına müdahale eden ekiplere su taşırken alevler arasında hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin Akdemir adına ‘Hatıra Ormanı’ kurmak için bağışladığını açıkladı. “Buna vesile olduğunuz için size teşekkür ediyorum” diyen genç şarkıcı,“Hep beraber bu gece insanlığı iyileştirelim hatta her şeye rağmen dimdik ayakta kaldığımızı tüm dünyaya gösterelim” diyerek sözlerini noktaladı.

Ardından hepimizin aşina olduğu Yalan, Sen Olsan Bari, Yalnız Çiçek gibi dillere pelesenk olan şarkılarının yanı sıra Duman’dan cover parçalar söyledi. Konserin ikinci bölümünde ise son teklisi Retrograte ile birlikte hem Türkçe hem de İngilizce parçalar seslendirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.