enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Eski sevgilim geri dönecek mi?

Eski sevgilim geri dönecek mi?
23 Nisan 2021 11:21
A+
A-

‘Eski sevgilim geri dönecek mi?’ işte türlü anksiyete krizinin, panik atağın kaynağı olan soru. Eski sevgilin hala sana aşık mı mesela? Önce bu soruya bir cevap ver. Eski sevgilinin geri dönüp dönmeyeceğini kestirebilmek için takip edebileceğin pek çok işaret var. İlişkin bitmiş olsa da duyguların hâlâ sıcak olabilir. İşte bu duygular bazen gerçeği görmene de engel olabilir. Eski sevgilinin bazı davranışlarını “Bana dönmek istiyor” şeklinde yanlış anlayabilirsin. Ya da belki de doğru anlıyorsun ama bunu bir türlü çözemiyorsun. Tabii ki ona da direkt soramıyorsun. İşte seni bu ikilemden kurtaracak işaretler… // Mehmet Coşkundeniz

 

SON BİRKAÇ HAFTAYA BAK 

Sen ilişkinde her şeyin yolunda gittiğini düşünürken sevgilin son birkaç hafta tuhaf davranmaya başlayıp sonra birden “Ben yürütemiyorum” diyerek ayrılmışsa bil ki zaten kafasında çoktan bitirmişti. Hem duygusal hem mantıksal olarak artık senden uzak. Bunun geri dönüşü olmaz.

 Zaytung Blog - Köprüden Önce Son Çıkış: İlişkiyi Daha Başlamadan Bitirme  Rehberi

 

ARAMA BAHANELERİ

“Bayramın kutlu olsun”, “Mutlu doğum günleri”, “Deprem oldu, iyi misin?” gibi bahanelerle seni arayıp mesaj mı atıyor? Ya da sen bir sebeple mesaj attığında saniyesinde geri mi dönüyor? O daha bir yere gitmemiş, senden bir işaret bekliyor.

 Kadınlarla Canlı Sohbet Etme Hattı

 

HİÇBİR ŞEKİLDE SANA MESAJ GÖNDERMİYORSA

Doğum günü, başına gelen kötü bir şey veya başka durumlar… Eski sevgilin hiçbir şekilde sana mesaj göndermiyorsa artık seninle kesinlikle ilgilenmiyor demektir. Takipten çıkmıştır, hayatında olan biten hiçbir şeyden haberdar olmak istemiyordur. Yani, yeni hayatına hazırlanıyordur.

 Bir adam pencerenin yanında binada elinde bir cep telefonu tutar,İki genç  erkek (çocuklar), işadamları, el sıkışma, bir binada bir toplantıda  birbirlerine selamlama (ofis) Kavramı: İş toplantısı, Çok Yakın, Önemli Meet

 

ANILARDAN DEM VURMAK

Bir şekilde karşılaştığınızda ne yapıp edip konuyu eski günlere getiriyor. Senin de burnunu sızlatacak tatlı anılardan söz ediyor. Yani “Biz aslında çok mutluyduk ama salaklık yapıp bu günlerin kıymetini bilemedik. Neden yeniden denemiyoruz?” sorusunu bu şekilde soruyor.

 Sevgililer Gününde Ne Yapacağım Diye Düşünenlere Altın Değerinde 14 Öneri  biacaip

 

ORTADA GÖRÜNMÜYORSA

Ayrılmış olabilirsiniz ama ortak çevreniz vardır, arkadaşlarınızla buluştuğunuz yerler vardır. Artık eski sevgilini oralarda hiç görmüyorsun. Senin bulunduğun ortamda olmak istemiyor. Tüm bağlarını kesmiş. Bu durumda bu ilişki için de “Tarihin tozlu sayfalarına gömüldü” demekten başka çare yok.

Arkadaşlıklarınızda Zorlanıyor musunuz? 17 Yöntem ile Arkadaş Edinme  Derdine Son! - onedio.com

 

SENİ MERAK EDİYORSA

Hayatına yeni birini aldın mı? İşte hâlâ sende olan sevgilinin her gün kendine sorduğu soru bu. Bazıları bunu direkt olarak sorabilir. Ama çoğu bunu öğrenmek için ortak arkadaşlarınıza başvurur. Ah bu arada, birinin olması da hemen vazgeçeceği anlamına gelmiyor.

 3. Seni merak ediyor

 
KAYNAK:POSTA
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.