enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3256
EURO
35,0914
ALTIN
2.298,82
BIST
8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Faruk Tınaz’ın Ölümünden Sonra Ortaya Çıktı!

Faruk Tınaz’ın Ölümünden Sonra Ortaya Çıktı!
24 Aralık 2021 12:32
A+
A-

Faruk Tınaz’ın hayatını kaybetmesinin ardından ortaya çıkan detaylar gündem oldu. Faruk Tınaz’ın eşi Canan Tınaz, usta sanatçının doktor ihmalinden dolayı öldüğünü iddia etti. Faruk Tınaz’ın Haziran 2019’da doktoruna ihmal davası açtığı ortaya çıktı.

Dün hayatını kaybeden Faruk Tınaz’ın ölümünün ardından ortaya atılan iddialar gündemde. Gelen son dakika haberlerine göre ünlü şarkıcının Haziran 2019’da doktoruna ihmal davası açtığı ortaya çıktı.

Hayata veda eden sanatçı Faruk Tınaz’ın eşi Canan Tınaz da açıklamasında “Çok büyük bir doktor ihmali var. Pankreas kanseri, evet ama 2 yıl önce bir doktorun pankreastaki lekeyi görüp bütün raporlara bakmamasından kaynaklanıyor.

Raporları atladığı için teşhis yanlış konuluyor. Zaten bununla ilgili 6 ay önce Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduk. Süreç devam ediyor. O zaman yapılan ihmal, bir anda karşımıza dördüncü evre kanser olarak çıktı” dedi.

“ACI GERÇEĞİ 2 YIL SONRA ÖĞRENDİM”

2. Sayfa’nın haberine göre; dilekçede ise şu ifadeler yer aldı:

“2017’de tetkiklerimde açıkça belirtilmesine rağmen aile doktorum dediğim kişi bana ‘Hiçbir şeyin yok, git hayatını yaşa’ dedi. Halbuki o dönemde özel sigorta şirketinde evrakları inceleyen biri bile hastalığımı fark etmiş, bunu sigorta kayıtlarıma işlemişti. Ben bu acı gerçeği iki yıl sonra hastalığım ciddileşip, ameliyat olduktan sonra öğrendim. ‘Doktorlar 6 ay ile 1 yıl arası ömrün kaldı’ dediler.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.