enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3134
EURO
35,1082
ALTIN
2.292,61
BIST
9.049,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

FENERBAHÇE’NİN DERBİ PLANI!

FENERBAHÇE’NİN DERBİ PLANI!
15 Ekim 2021 09:16
A+
A-

Fenerbahçe, Trabzon deplasmanında ev sahibinin yıldızlarını kilitleyip sonuca gitmenin planlarını yapıyor. Sarı lacivertliler Bakasetas, Gervinho, Cornelius, Nwakame ve Siopis’le maça hızlı başlayıp rakibi baskı altına alan rakibi durdurma planı üzerinde çalışıyor. Bakasetas’ı Gustavo ile kilitlemeyi planlayan Fenerbahçe, Serdar’la sonuca gitmeyi hedefliyor.

Ligde pazar günü fikstürdeki en zorlu deplasmanlarından birine çıkacak olan Fenerbahçe’de Vitor Pereira’ın kadroda zorunlu olarak köklü değişiklikler yapması bekleniyor. Ülkesi Ekvador’un milli maçından Türkiye’ye ancak yarın dönebilecek olan Enner Valencia’nın yerine Serdar Dursun, gözündeki dikişleri dün alındığı için takımla antrenmana katılamayan Serdar Aziz’in yerine de Tisserand’ın oynaması bekleniyor.

TISSERAND FORMAYA KAVUŞUYOR

Sivas maçında sakatlanarak 3 lig, 2 de UEFA Avrupa Ligi maçını kaçıran Tisserand 35 günlük aradan sonra yeniden formasına kavuşacak. Dün gece yarısı Ekvador Milli Takımı ile Kolombiya deplasmanında çıkan Enner Valencia ancak yarın İstanbul’da olacağı için Trabzon karşısında forma giyemeyecek.

Vitor Pereira’nın antrenmanlarda bu bölgede Serdar Dursun’a şans vermesi büyük ölçüde maça da bu oyuncuyla başlayacağının sinyali olarak algılandı. Gurbetçi oyuncunun milli takımdan da moralli dönmesi de Serdar ile ilgili beklentiyi arttırıyor.

İLK İŞ RAKİBİN HIZINI KESMEK

6 yıl önce çalıştırdığı Fenerbahçe’de Trabzonspor maçlarının ne kadar önemsendiğini bilen Pereira’nın, bu maçın taktiği için Samandıra’da kurmaylarıyla geç saatlere kadar çalıştığı öğrenildi. Sarı lacivertlilerin Trabzonspor’un özellikle iç saha maçlarında Bakasetas, Gervinho, Cornelius, Nwakame ve Siopis’le maça çok hızlı başlayıp rakibi baskı altına almasına sürpriz bir durdurma planı çalıştığı öğrenildi. Bakasetas’ı Gustavo ile kilitleyecek olan Kanarya özellikle Mesut ve görev alırsa Sosa’nın paslarıyla milli takımdan yüksek moralle dönen Serdar Dursun’u topla buluşturmayı ve sonuca gitmeyi planlıyor.

SERDAR GOL HASRETİNİ SONLANDIRMAK İSTİYOR

Hazırlık maçında köprücük kemiğinden sakatlanan ve ligde 5, Avrupa’da 4 maçı kaçıran Serdar Dursun’un henüz resmi maçlarda golü yok. Hatay’da son 14 dakika oynayan, ilk kez 11’e girdiği Kasımpaşa önünde de ağları havalandıramayan Serdar, Trabzon’da siftah yapmak istiyor.

TARAFTAR YOK, YÖNETİM TAM KADRO

Fenerbahçe yönetimi de taraftarların yer alamayacağı deplasmanda kalabalık bir kadroyla Trabzon’a gidecek. Sarı lacivertliler lider gittikleri deplasmandan lider dönebilmek için seferberlik ilan etti. Cumartesi akşamı takım uçağıyla Trabzon’a gidecek başkan Ali Koç ve yönetici kafilesi futbolcularla aynı otelde kalacak ve takım otobüsünün hemen arkasında yer alacak 2. otobüsle stada giriş yapacak. (Spor Arena)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.