enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Göksel Şehir Hayatına Döndü

Göksel Şehir Hayatına Döndü
26 Kasım 2021 09:11
A+
A-

Şarkıcı Göksel, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Bir süredir Fethiye’de yaşayan Göksel, şehir hayatına geri döndüğünü açıkladı.

Soğuk havada yürüyüşe çıkan Göksel, “Biliyorum hava çok soğuk ama maskemi takıp yürüyüş yapmak istedim” dedi.

“EVİ KAPATMAK ZORUNDA KALDIM”

Pandemi nedeniyle Fethiye’de köy hayatı yaşamaya başladıktan sonra işleri nedeniyle yeniden şehir hayatına dönen şarkıcı, “Köydeki evi işlerim nedeniyle kapatmak zorunda kaldım. İstanbul’u ve iş hayatını çok özlemiştim.” diye konuştu.

BOKS DERSLERİ ALIYOR

Şarkıcı Göksel’in bir süredir boks dersi aldığı da ortaya çıktı. Göksel, “Neden boks dersi alıyorsunuz?” şeklindeki soruya ise, “Çok zevkli ve bana iyi geliyor. Siz sakin bir insan görüyorsunuz ama içimde çok sinirli bir insan var zaman zaman. Onu da atıyorum. Bana terapi gibi geliyor. Benden bir boksçu çıktığına inanamıyorum” sözleriyle yanıt verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.