enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0730
ALTIN
2.302,01
BIST
9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

HANDE YENER: DEMET AKALIN’LA AVRUPA TURNESİNE ÇIKACAĞIZ

HANDE YENER: DEMET AKALIN’LA AVRUPA TURNESİNE ÇIKACAĞIZ
16 Eylül 2021 13:05
A+
A-

Hande Yener ve Demet Akalın, Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen “Yazfest 2021“ konserlerinin kapanışını yaptı.

10 yıl sonra ilk kez Ümraniye Millet Bahçesi’nde peş peşe sahneye çıkan ikiliyi, 30 bin kişi izledi. Hande Yener, Akalın’la birlikte daha birçok proje gerçekleştireceklerini söyledi: “Bizi yeni projelerde birlikte göreceksiniz. Şimdiden Avrupa turnesi için görüşmelere başladık. İkimiz için de eğlence yeniden başlıyor. Birbirimize sahnede takılıyoruz ve geçmişte yaptığımız çocuksu davranışlarla alay ediyoruz.”

Aynı sahnede peş peşe konser veren Demet Akalın ve Hande Yener, “İkimiz için de eğlence yeniden başlıyor” dedi.

DEV PROJELERE İMZA ATACAĞIZ

Demet Akalın da birileriyle tartışmanın sadece zaman kaybettirdiğini dile getirdi: “Şimdi biz iki kraliçe birlikte dev projelere imza atacağız. İkimizin büyük enerjisinden ortaya büyük başarılar çıkacak. İkimiz için gelen bu rekor seyirci katılımı için de değerli halkımıza çok teşekkür ederim.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.