enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5263
EURO
34,7704
ALTIN
2.493,89
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Hülya Avşar: “Herkes İstediği Gibi Davranır”

Hülya Avşar: “Herkes İstediği Gibi Davranır”
15 Ocak 2022 10:49
A+
A-

Hülya Avşar, önceki gün Tarabya’da kuaför çıkışı objektiflere yansıdı. Görüntülendiğini fark edince kameralara dil çıkartan ve montunun fermuarını tamamen çekerek yüzünü gizleyen ünlü şarkıcı ve oyuncu, İzzet Yıldızhan’ın iddialı sahne kıyafetleri ile ilgili “Sahneye külotla çıkmasınlar” açılamasına yanıt verdi.

Hülya Avşar, kuaför içerisinde kendisi görüntüleyen kameralara dil çıkartıp, yüzünü tamamen gizledi. Kuaförden yüzünü gizleyerek çıkan sanatçı, basın mensuplarının “Koronavirüs önlemi mi?” sorusuna, “Tabi, tabi” diyerek kahkaha attı.

“BENİ BÖYLE GÖRÜNTÜLEDİNİZ”

58 yaşındaki güzel, yılbaşında sahne performansı hakkında, “O sahneden sonra beni böyle çektiniz. Çok güzel geçti sahne. Pandemi meselesi tabii ki bazı şeyleri daha böyle azaltacak ama ne yapalım atlatılıncaya kadar” şeklinde konuştu.

“DEMOKRASİ VAR”

Meslektaşı İzzet Yıldızhan’ın “Sahneye külotla çıkmasınlar” açıklaması hatırlatılınca Avşar kızı, “Sahne şov yeri zaten, ben çok beğeniyorum. İsteyen çıkabilir. Demokrasi var” ifadelerini kullandı.

İddialı kostümlerinin sahne adabına aykırı olduğu iddiasına ünlü şarkıcı, “O zaman girip sosyal medyadaki sanatçılara da bakmayacaklar. Bunlar saçma sapan şeyler. Böyle bir şey olabilir mi? Eğer demokrasi denen bir şey varsa, herkes istediği gibi davranır. Ben buna cevap vermek bile istemiyorum” karşılığını verdi.

“SİMİT AÇIKLAMASININ ARKASINDAYIM”

Avşar kızı, ‘simit’ açıklamasıyla ilgili olarak ise “Şu anda konuşacak bir konu olsa seve seve, inanın yok. Ben bir şey bir kere söyledim mi, söyledim. Söylediğim her şeyin de arkasındayım. Her zamanda arkasında olacağım” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.