enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

” I am Zlatan ” Pek Yakında Vizyonda

” I am Zlatan ” Pek Yakında Vizyonda
29 Haziran 2021 07:48
A+
A-

İsveçli futbol yıldızı Zlatan Ibrahimovic’in hayatını anlatan film, yakında vizyona girecek.

Geçtiğimiz sene sonunda İsveçli futbol yıldızı Zlatan Ibrahimovic’in hayatını ve başarı öyküsünü konu alan bir filmin çekimlerine başlandığı duyurulmuştu. Film hakkında bu zamandan beri bilgilendirme yapılmamıştı. Derken bugün, filmin ilk fragmanı Twitter’dan yayınlandı.

Yıldız isimlerin hayatını konu alan biyografik filmlerin bir yenisi, bu sene sonlarına doğru futbolseverler için geliyor. Aylar önce varlığı duyurulan ‘I Am Zlatan’ filminin bugün yayınlanan fragmanına göre vizyon tarihi 10 Eylül olarak belirlendi. Film hakkında şu ana kadar pek bir bilgi verilmemiş olsa da 1 dakikalık video filmden neler beklememiz gerektiğini açıkça gösteriyor.

I Am Zlatan, Zlatan Ibrahimovic’in inişli çıkışlı, hareketli başarı öyküsünü konu alıyor. Film, ailesi göçmen olarak Balkanlar’dan İsveç’e yerleştikten sonra İsveç’te doğan futbolcunun çocukluk yıllarından başlıyor. Ibrahimovic’in çevresiyle olan ilişkisinden antrenmanlarına, kavgalarından ilk tanındığı maçlara kadar birçok süreci anlatacak olan filmin dili ise İsveççe.

Amsterdam ve İsveç’te çekilen filmin yönetmen koltuğunda Jens Sjogren oturuyor. Senaryosunu Jakob Beckman ve David Lagercrantz’ın kaleme aldığı I Am Zlatan’ın IMBd sayfasında sadece şu açıklama yer alıyor: “İsveç’te doğan Balkan göçmen çocuğu, zor bir çocukluktan sonra uzun yıllar anılacak İsveçli bir futbol şampiyonu oluyor.” 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.