enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5167
EURO
34,8858
ALTIN
2.451,84
BIST
9.885,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

INSTAGRAM’DA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK!

INSTAGRAM’DA ÖNEMLİ DEĞİŞİKLİK!
21 Ekim 2021 07:16
A+
A-

Milyonlarca kişinin kullandığı sosyal medya platformu Instagram’dan daha uzun hikaye paylaşmak isteyenleri sevindiren bir haber geldi. İçerik paylaşımlarında değişikliğe giden Instagram’dan uzun hikayeler test ediliyor.

Instagram hikayelerde daha uzun video paylaşmak isteyen birçok kullanıcı mevcut. Çünkü bildiğiniz gibi Instagram, hikayelerde 15 saniyeye kadar olan videoları destekliyor.

15 saniyeden daha uzun bir video paylaşmaya çalıştığınızda uygulama bu videoyu bölerek paylaşıyor. Ancak ortaya çıkan bilgilere göre Instagram hikayelerde daha uzun video paylaşma konusunda önemli bir adım atıyor.

Instagram’ın uzun hikayeler özelliği testte

Alessandro Paluzzi’nin paylaşımına göre Instagram, uzun hikayeler özelliği üzerinde çalışıyor. Böylece Instagram’ın hikayeler bölümünde 60 saniyeye kadar olan videolar artık bölünmeden paylaşılacak.

Paluzzi, Instagram hikayelerde daha uzun video paylaşmaya olanak sağlayacak özellik için bir ekran görüntüsü de elde etmiş durumda.

Instagram’daki en büyük değişikliklerden biri

Uzun hikayeler özelliği oldukça ilginç görünüyor. Aynı zamanda bu özellik, daha şimdiden Instagram hikayelerdeki en büyük değişikliklerden biri olarak kabul ediliyor. Ancak özelliğin resmi bir çıkış tarihi yok.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.