Kutlama için bir araya gelen Yaşar İpek, Mustafa Ceceli ve Selin İmer bir mekandan çıkarken görüntülendi.
“AMCA OLUYORMUŞUM ÇOK SEVİNDİM”
Selin İmer’in 1 Nisan'da yaptığı “hamileyim” şakasının üzerine, başta Yaşar İpek olmak üzere, Ceceli’ye tebrik mesajları yağdı!
Ceceli, Yaşar İpek’in kendisini, “Amca oluyormuşum çok sevindim” diyerek aradığını, Alişan’ın da “Peki madem şaka, o zaman inşallah gerçeği de olur” şeklinde kendisine mesaj attığını söyledi.
“MÜSLÜM GÜRSES ŞARKISI SESLENDİRECEĞİM”
Yaşar İpek, birçok ünlü ismin var olduğu Trabesk albümünde, Müslüm Gürses şarkısı seslendireceğini, albüm öncesinde ise sürpriz projelerinin olacağını belirtti.
“AZER BÜLBÜL'DEN "BAŞARAMADIM" ŞARKISINI SESLENDİRECEĞİM”
Mustafa Ceceli, bir süredir dikkatleri üzerine çeken Trabesk albümü için Azer Bülbül şarkısı seslendireceğini belirtti.
Detaylar İçin...