enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3122
EURO
35,1016
ALTIN
2.279,32
BIST
8.962,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

MAHKEMEDEN BRITNEY SPEARS’A MÜJDELİ HABER!

MAHKEMEDEN BRITNEY SPEARS’A MÜJDELİ HABER!
30 Eylül 2021 14:13
A+
A-

ABD’de mahkeme, şarkıcı Britney Spears’ın babası Jamie Spears’ın vasilik yetkisini askıya aldı.

Britney Spears, uzun süredir verdiği hukuk mücadelesinde, babasının vasiliğinden çıkarılması sonucuna ulaştı.

Los Angeles Mahkemesi, 2008 yılından bu yana kızının tüm servetini ve özel hayatını kontrol eden Jamie Spears’ın vasiliğini askıya aldı. Spears yerine mahkemenin atadığı başka biri vasi olarak atadı.

Uzun yıllar kızının “iyiliği” için bu görevi sürdürdüğünü söyleyen ancak 2020 yılında Free Britney hayranlarının başlattığı kampanyalar, Britney Spears belgeselleriyle oluşan gündem ve son olarak kızı Britney’in bu yaz mahkemede verdiği 20 dakikalık ifade sonrası baba Spears, mahkemeye başvurarak çekileceğini söylemişti.

CNN’de yer alan habere göre, 39 yaşındaki Britney Spears iki kez babasını vasilikten uzaklaştırmaya çalışmış ve onun “vasiliği istismarla” suçlanması çağrısında bulunmuştu.

BRİTNEY SPEARS’IN VASİLİK DAVASI

Spears, bu yaz mahkemede ifade verdiğinde vasiliği sonlandırmak için bir dilekçe verebileceğini “bilmediğini” söylemişti. Spears’ın avukatının bu konuda eksik bilgi verdiğine ilişkin sour işaretleri oluşmuştu. Ingham’ın son yıllarda Spears’ın isteklerine rağmen resmi bir başvuruda bulunmadığı tespit edilmişti.

Şarkıcı Britney Spears, mahkemede ifade vererek, bütün hayatının babası tarafından kontrolünde olduğunu, babası zoruyla ilaç kullanmak zorunda kaldığını söylemişti. Spears ilk defa “Hayatımın kontrolünü geri istiyorum” demişti. Spears’ın avukatlarının vasiliğin sonlanması için verdiği son dilekçe de reddedilmişti.

Britney Spears, 2007’de geçirdiği ruhsal sorunların ardından tedavi görmüştü. Babası James Spears, 13 yıldır şarkıcının vasisi konumunda hayatının kontrolünü elinde tutuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.