enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,0621
ALTIN
2.278,19
BIST
8.994,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Melodi Elbirliler Hamile Mi? Açıklama Geldi…

Melodi Elbirliler Hamile Mi? Açıklama Geldi…
26 Kasım 2021 12:33
A+
A-

Melodi Elbirliler hamile mi? açıklama geldi… Geçtiğimiz eylül ayında şef Arda Türkmen ile mutluluğa “Evet” diyen sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler’in hamile olduğu ileri sürüldü. Çıkan hamilelik iddiaları sonrası Arda Türkmen açıklama yaptı.

Arda Türkmen ile Melodi Elbirliler, 22 Eylül’de nikah masasına oturmuştu. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çiftten Elbirliler, 31 yaşına bastı.

Sosyal medya fenomeni, doğum gününü yakın arkadaşlarıyla birlikte Beşiktaş’taki bir otelde kutladı.

Gri ve siyah payetli bir elbise giymeyi tercih eden Melodi Elbirliler, arkadaşı Cansu Coşkunseda ile verdiği bu pozu da yayınladı.Gönderide Elbirliler’in elini karnına koyduğu ve göbeğinin belirginleştiği görüldü. Bu fotoğraf sonrası Melodi Elbirliler’in hamile olduğu yönündeki iddialar ortaya atıldı.

İddialara yanıt ünlü şeften geldi. Arda Türkmen açıklamasında şunları söyledi: Olsaydı biz de sevinecektik ama yalan.Nereden çıkıyor böyle şeyler bilmiyorum. Belki de yazan iyi niyetli düşünüyor.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.