enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

“NE YAPABİLİRİZ DİYE ÇILDIRIYORUZ…”

“NE YAPABİLİRİZ DİYE ÇILDIRIYORUZ…”
4 Ağustos 2021 10:50
A+
A-

Zeynep Tuğçe Bayat ve eşi Cansel Elçin Nişantaşı’nda görüntülendi.

Türkiye’nin birçok bölgesinde günlerdir devam eden orman yangınlarına kayıtsız kalamayan Bayat, gözyaşlarına boğuldu.

Antalya’da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nun katledilmesi ile ilgili de konuşan oyuncu, “Elimiz kolumuz bağlı bir şekilde ‘ne yapabiliriz’ diye çıldırıyoruz. Kaybolan kız çocuğundan üç gündür iyi haber beklerken onun cansız bedeninin bulunduğunu ve ona yapılanları konuşuyoruz… Yeter artık yani. Aşırı kötü hissediyorum bir vatandaş, bir kadın olarak söylüyorum. Çok duyguluyum zor tutuyorum kendimi ” dedi.

Cansel Elçin ise şu ifadeleri kullandı:
“Elimizden bir şey gelmiyor, 15 gün oradaydık, çöpleri topluyorduk. Tuğçe her sabah ağlayarak bunlara bakıp üzülüyor. Oradaydık ve atmacaları izledim ve bugün onlar yoklar. Bakamıyorum o hayvanların haline…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.