enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5095
EURO
34,5747
ALTIN
2.493,03
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Oktay Kaynarca Açıkladı… EDHO Devam Edecek Mi?

Oktay Kaynarca Açıkladı… EDHO Devam Edecek Mi?
14 Kasım 2021 09:22
A+
A-

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleştirilen Türk Dünyası’nın Oscar’ı ‘Korkut Ata Türk Dünyası Film Festivali’, görkemli ödül töreniyle sona erdi. AKM’de düzenlenen törene katılan Oktay Kaynarca, başrolünde yer aldığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ EDHO dizisinin yayından kalkması hakkında konuştu.

Düzenlenen törene katılan Türkiye’nin başarılı isimleri, kırmızı halıda boy gösterdi. Özcan Deniz, Oktay Kaynarca, Fahriye Evcen, Barış Arduç ve Tuba Ünsal gibi isimler geceye katıldı.

Oktay Kaynarca, “Çok güzel ve muhteşem bir tören oldu, içeride çok güzel bir hava vardı. Türk dünyası olunca zaten her şey çok güzelleşiyor, sanat ile olsa da Türk Dünyasının bir araya getirmek çok güzel bir fikir. 100 milyonlarca Türkün bir araya gelip muhteşem bir şey yaratabileceği beni çok heyecanlandırıyor, umarım daha güzel işlerde bir araya geliriz” dedi.

Rol aldığı ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin yayından kalkması hakkındaki sorulara yanıt veren Kaynarca, “Arkadaşlar bana sormayın, gerçekten benim cevap verme yetkim ve bilgim yok. Bunun cevabını ben veremem, şu anda çekim yok, çekilmeyeceği ve devam etmeyeceği bilgisine sahibiz. Yayın probleminde oyuncular veya çalışanlarla alakalı bir durum yok” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.