enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5688
EURO
34,7210
ALTIN
2.488,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

“ÖNCE SEVDİĞİM ADAM SONRA DİEGO…”

“ÖNCE SEVDİĞİM ADAM SONRA DİEGO…”
14 Ekim 2021 16:31
A+
A-

Rasim Öztekin, geçtiğimiz mart ayında yaşamını yitirmişti. Öztekin’in vefatından 7 ay sonra eşi Esra Kazancıbaşı ile birlikte sahibi oldukları Alman Kurdu cinsi köpekleri Diego da hayata gözlerini yumdu.

“ÖNCE SEVDİĞİM ADAM, SONRA DIEGO’M…”
Esra Kazancıbaşı, üzücü haberi Instagram hesabından yayınladığı gönderi ile duyurdu. Diego’nun ölümünün ardından duygusal bir yazı kaleme alan Kazancıbaşı, şu ifadeleri kullandı:

Oğlum Diego, bugün melek oldu. Gökyüzüne, babasının yanına onu uğurlarken ellerini tuttum, kokladım ve kulağına sevgimi fısıldadım… Önce sevdiğim adam… Sonra da oğlum, Diego’m… İçim titreyerek sevdiklerim, gözümün içi gibi baktıklarım… Hayatta beni karşılıksız ve en içten sevenlerim… Art arda göçüp, gittiler bu dünyadan. Sevdiğim adam ile 20 yıl, oğlumuz Diego ile yaklaşık 14 yıl…. Böylelikle hayatımın en güzel yılları, aşk, sevgi ve huzur dolu yaşanan bir masalsı bir dönem sona erdi. Masal bitti. Şimdi özlemlerle yaşama, acılarla büyüme dönemi.

“VEDALAR ÇOK ZOR OLUYOR”
Vedalar çok zor oluyor. Diego, babasıyla vedalaştığımız ilk günden bu ana kadar hep yanımdaydı. Bana sevgiyle bakan zeytin gözleriyle acıyan kalbime ilaç oldu, yanımdan bir an bile ayrılmadı. Ben de babasının yokluğunu ona hissettirmemek için elimden geleni yaptım.

Canım oğlum, Diego’m; yaklaşık 14 yıl boyunca ailemize yaşattığın içten sevgi, dostluk için ve bana bir köpeğin annesi olma duygusunu tattırdığın için sana çok teşekkür ederim. Köpek korkusu olan nice arkadaş ve akraba, bir köpeğe yaklaşmayı, bir köpeği sevmeyi seninle öğrenip, fobilerini yendiler. Bu kadar zeki, iyi huylu, çoğu kişinin ‘Diego’nun içine insan mı kaçmış ne?’ dedirtecek kadar düşünceli davranışlara sahip bir köpeğe anne olduğum için binlerce kez şükürler olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.