enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6924
EURO
34,8957
ALTIN
2.508,72
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

PELİN KARAHAN: “BRONZLUĞU SEVİYORUM”

PELİN KARAHAN: “BRONZLUĞU SEVİYORUM”
6 Eylül 2021 12:34
A+
A-

Oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz gün eşi Bedri Güntay ile Etiler’de görüntülendi. Eşiyle alışveriş turuna çıkan Karahan, gazetecilerle sohbet etti.

Bronzluğu sorulan 36 yaşındaki oyuncu, “Her yaz üç ay boyunca Bodrum’dayım. Ben yanmayayım da kim yansın arkadaşlar? Ayrıca bronzluğu çok seviyorum zaten” dedi.

“İÇİM RAHAT”

‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan Pelin Karahan, konuyla ilgili, “Artık bundan sonra bir ayağım Kıbrıs’ta olacak. Bedri ve annem burada olacağı için aklım çocuğumda kalmayacak. İçim rahat o konuda” ifadelerini kullandı.

“İKİ AŞIMI DA OLDUM”

Ayrıca koronavirüs aşılarını da olduğunu belirten Karahan, “İki aşımı da olduğum için içim rahat. Kontrollü bir şekilde gidip, geleceğim” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.