enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
ALTIN
2.325,59
BIST
9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

URAZ KAYGILAROĞLU: YAPIYORUZ BU SPORU!

URAZ KAYGILAROĞLU: YAPIYORUZ BU SPORU!
21 Eylül 2021 13:34
A+
A-

Son olarak ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın ‘Erşan Kuneri’ adlı projesinde yer alan Uraz Kaygılaroğlu, şu sıralar vaktinin çoğunu kızı Ada ile birlikte geçiriyor.

KIZI İÇİN MUTFAĞA GİRDİ

Saçlarını sarıya boyatarak imaj değiştiren ünlü oyuncu, önceki gün eski eşi Melis İşiten ile evliliğinden dünyaya gelen kızıyla mutfağa girdi. Önlüğünü takıp, yemek hazırlayan ve masada kızına servis yapan Kaygılaroğlu, o anları ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

“YAPIYORUZ BU SPORU!”

Ada ile fotoğraflarını 2,4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşan Uraz Kaygılaroğlu, “Yapıyoruz bu sporu! Ev yapımı yemek…” notunu düştü.

“BABA GİBİ BABA!”

Oyuncu Necip Memili ise yakın arkadaşının bu gönderisine kayıtsız kalmadı. Memili, Kaygılaroğlu’na, “Baba gibi baba, helal be!” yorumunu yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.