enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3582
EURO
34,9598
ALTIN
2.324,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

‘YARIM KALAN AŞKLAR’ FRANSA YOLCUSU

‘YARIM KALAN AŞKLAR’ FRANSA YOLCUSU
12 Ağustos 2021 15:22
A+
A-

‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisi, Avrupa’nın 2011 yılından bu yana en önemli televizyon içerikleri festivali arasında yer alan Series Mania’ya seçildi. Dizi, 2018 yılından beri Fransa’nın Lille şehrinde gerçekleşen festivalin Forum Exclusives bölümüne seçilen 21 yapım arasında Türkiye’den listeye giren tek proje oldu.

BluTV’nin seçkisine girdiği andan itibaren çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan özel yapımı ‘Yarım Kalan Aşklar’ uluslararası yolculuğa çıkmaya hazırlanıyor. Yapımını TIMS&B Productions’ın üstlendiği, Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in başrollerini paylaştığı dizi, 2018 yılından bu yana Fransa’nın Lille şehrinde gerçekleşen Avrupa’nın en büyük televizyon içeriği festivali Series Mania’nın Forum bölümüne seçilen 21 yapım arasına girdi. 19 ülkeden öne çıkan, yüksek kaliteli dizilerin yer aldığı listede Avrupa prömiyerini gerçekleştirecek, Türkiye’den tek yapım olan ‘Yarım Kalan Aşklar’ın ilk iki bölümü, 30 Ağustos-1 Eylül 2021 tarihleri arasında dev ekranda gösterilecek. Masterclass’larıyla da sektöre yön veren festivalin, ana programında ise bu sene fenomen dizi ‘La Casa de Papel’in 5’inci sezon prömiyeri gerçekleşirken, 2021’in çok konuşulan dizileri ‘Dr. Death’ ve ‘Hacks’ başta olmak üzere pek çok büyük yapım sektöre sunulacak.

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını gerçekleştirdiği, BluTV’nin özel yapımları arasında en “orijinal” ve de “sıradışı” aşk hikayesini anlatan ‘Yarım Kalan Aşklar’, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedip sürpriz bir kişinin bedeninde dünyaya geri dönen Ozan’ın yaşadıklarına kamerasını çeviriyor. Aksiyonun gizemli öğelerle buluştuğu yüksek tansiyonlu yapımda Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in yanında Cem Davran, Ezel Akay, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu, Gizem Ünsal gibi önemli isimler de yer alıyor. Türkiye’nin ilk büyülü gerçekçi dizisi olan ‘Yarım Kalan Aşklar’ın yönetmen koltuğunda usta yönetmen Umur Turagay otururken, senaryosu ise Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur’un imzasını taşıyor. Dizi, uluslararası dağıtımcılığını yapan Inter Medya aracılığıyla dünyada da diziseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.