enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3582
EURO
34,9598
ALTIN
2.324,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Instagram’a Gelecek Yeni Özellikler Belli Oldu

Instagram’a Gelecek Yeni Özellikler Belli Oldu
29 Mart 2023 10:52
A+
A-

Popüler sosyal medya platformu Instagram’a, biyografilere yanıt vermenizi ve doğum gününüzde fotoğrafınıza efekt eklemenizi sağlayacak özelliklerin geleceği ortaya çıktı. Ayrıca, Meta’nın üzerinde çalıştığı Twitter rakibi platformdan da ilk ayrıntılar gün yüzüne çıktı. İşte ayrıntılar…

Son zamanlarda kullanıcıların eleştirileriyle dolup taşan özellikler getiren Instagram, bunlara yenilerini ekleyecek gibi duruyor. Alessandro Paluzzi tarafından paylaşılan ekran görüntüleri, profillerdeki biyografilere yanıt verilebileceğini gösterdi.

WebTekno’nun haberine göre; öte yandan paylaşımlar, kullanıcıların doğum gününe özel bir özelliğin ve Twitter rakibi platformun da üzerinde çalışıldığını da ortaya koydu.

Biyografilere yanıt vermenizi sağlayacak yeni özellik böyle gözüküyor:

Üzerinde çalışılan yeni özellik, diğer kullanıcıların biyografilerine yanıt vermenizi sağlayacak. Ayrıca bu, biyografi yazılarına yalnızca metin halinde yanıt vermeyle de sınırlı olmayacak. Tıpkı hikâyelerde ve mesajlarda olduğu gibi biyografilere de emojilerle tepki verebileceğiz.

Paluzzi tarafından paylaşılan bir diğer özellik ise doğum günleri için hazırlanmış. Ekran görüntüsünden, kullanıcıların doğum günlerini kutlamak için bir selfie çekebileceğini ve fotoğrafa doğum günü efekti ekleyebileceğini görüyoruz.

Bu efekt, sadece kullanıcıların doğum günlerinde görünür olacak. Ancak, profil fotoğrafınızı değiştirerek efekti istediğiniz zaman kaldırabileceksiniz.

Instagram’ın “Barcelona” olarak adlandırılan yeni bir uygulama üzerinde çalıştığı da ortaya çıktı. Ekran görüntüsünde, Paluzzi’nin bu uygulamaya katılması için davet edildiği görülebiliyor. Bunun, Twitter’a rakip olacak metin odaklı yeni sosyal medya platformunun kod adı olabileceği belirtiliyor.

Yakın zamanda çıkan haberler, Instagram’ın çatı şirketi Meta’nın Twitter’a rakip olacak metin tabanlı bir sosyal medya platformu üzerinde çalıştığını göstermişti. Merkeziyetsiz olacak yeni platforma Instagram’dan erişilebileceği de gelen bilgiler arasında yer almıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.