enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3307
EURO
35,0310
ALTIN
2.282,61
BIST
8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

İrem Helvacıoğlu: İsmim Geçtiği İçin Cevap Veriyorum!

İrem Helvacıoğlu: İsmim Geçtiği İçin Cevap Veriyorum!
31 Aralık 2022 12:46
A+
A-

İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz gün bir otel çıkışında görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Helvacıoğlu, şimdilerde rol aldığı ‘Yürek Çıkmazı’ dizisindeki rolünün önce Ayça Ayşin Turan’a teklif edildiği iddialarıyla ilgili konuşarak, sert bir açıklamada bulundu.

Helvacıoğlu’nun Alp Navruz ile rol aldığı dizideki karakterinin, ünlü isimden önce Ayça Ayçin Turan’a gönderildiği; senaryoyu çok beğenen Turan’ın da o dönem birlikte olduğu Navruz’a da projeden bahsettiği söylenmişti. İddialara göre Navruz, Ayça Ayçin Turan’la ekranlarda yeniden partner olmak istemiş, ancak Turan, kendini tekrarlamak istemediği için yapımdan affını istemişti. Alp Navruz bunu öğrenince tartışma çıkmış, bunun üzerinde Ayça Ayçin Turan ve Alp Navruz çifti ayrılık kararı almış ve diziye Turan’ın yerine İrem Helvacıoğlu dahil olmuştu.

İrem Helvacıoğlu, bu iddiaların sorulması üzerine sert bir cevap vererek; şöyle konuştu:

“Ben genelde çok polemiğe girmek istemem ama imza attığım sırada da başka türlü haber çıkmıştı ve çok kırılıp iş etiğine uymadığını düşünmüştüm. Benim kalbimin attığı iş bu proje oldu. Yapımcımız da istemiş ki bu iş böyle olmuş. Bir süredir bunun konuşuluyor olmasından dolayı açıklama yapma gereği duydum. Çok abes ve tuhaf bir durum. Ben buna son kez cevap veriyorum ve bir kez daha cevap vermeyeceğim. İsmim geçtiği için cevap veriyorum! Bu tarz şeylere cevap verecek zamanım yok! Bununla ilgili de bir cevap gelecekse manidar günde gelmemesini diliyorum.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.