enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

İŞTE AŞKIN İLK KARESİ!

İŞTE AŞKIN İLK KARESİ!
5 Temmuz 2021 06:03
A+
A-

Yeni bir aşka yelken açan Selin Şekerci ile İbrahim Selim, baş başa tatile çıktı…

Marmaris’e giden sevgililer önceki gün Barba Saranda adlı mekanda görüntülendi.

Denize giren çiftten İbrahim Selim muhabirleri fark edince paniklerken, Selin Şekerci el salladı. Şekerci daha sonra havlu isteyerek sudan çıktı. Selim ise muhabirler gidene kadar denizde kalacağını söyledi.

Sevgilisini “Gel ya bir şey olmaz. Gitmiyorlar ne yapalım” diyerek ikna etmeye çalışan Şekerci, aldığı “Gitmezlerse sudan çıkmam” cevabı karşısında kahkaha attı. Muhabirler, “Lütfen çekmeyin de çıksın adam artık sudan” diyerek ricada bulunan Şekerci’yi kırmadı.

İLK FOTOĞRAF

Selin Şekerci ve İbrahim Selim ilk kez tatil öncesi Zorlu’da alışveriş yaparken Mehmet Üstündağ tarafından görüntülendi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.