enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5967
EURO
34,8303
ALTIN
2.503,68
BIST
9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Kadir Doğulu: Evet, İhanet Ettim!

Kadir Doğulu: Evet, İhanet Ettim!
9 Aralık 2021 11:31
A+
A-

Kadir Doğulu, önceki akşam Etiler’de görüntülendi. Bir mekan girişinde karşısında muhabirleri gören Doğulu, aracından iner inmez kameralara yakalanınca neye uğradığını şaşırdı.

Kadir Doğulu, “Eyvah, siz nereden çıktınız? Artık mekan çıkışlarını değil, herhalde istihbarat alıp, girişlerini bekliyorsunuz.” diye konuştu.

Kahkahalar eşliğinde mekana giren oyuncu, “Arkadaşlar toplantım var, o yüzden buradayım. Bana müsaade ederseniz, başka zaman konuşuruz.” ifadelerini kullandı.

Sık sık eşi Neslihan Atagül ile ayrılacaklarına dair haberler çıkan Kadir Doğulu, “Ya, hadi oradan!” diyerek, söylentileri yalanladı.

Muhabirlerle sohbet eden Doğulu, gazetecilerin “Eşiniz Neslihan Hanım’a ihanet ettiğiniz ve ayrılacağınız yönündeki haberler için neler söyleyeceksiniz?” sorusuna da yanıt verdi.

Ünlü oyuncu, “Evet, ihanet ettim. Sabah kalktığım zaman sevgilimin yüzüne bakmadım, ihanet ettim!” diyerek, herkesi şaşırttı.

Kadir Doğulu, daha sonra sözlerine, “Bunlar bir iddia. Siz sorduğunuz için cevap vermeli miyim?” şeklinde devam etti.

Doğulu, eşinin yurt dışında aldığı ödüller için ise, “Evet, bir değil birden fazla ödül oldu. Karım olduğu için söylemiyorum ama çok yetenekli kendisi.” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.