enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
ALTIN
2.296,43
BIST
9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Kurt Efe Açıklaması

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Kurt Efe Açıklaması
8 Haziran 2022 10:24
A+
A-

Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün abisi Cem Tatlıtuğ ile Akmerkez’de objektiflere yansıdı. Dövizciden arkadaşının yeni doğan bebeği için altın alan 38 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin sorularına yanıt verdi.

Tatlıtuğ, “Alıştım babalığa, Allah isteyen herkese nasip etsin. Büyütüyoruz, şimdi daha iyi anlıyorsun nasıl büyüdüğünü, hangi şartlar altında büyüdüğünü, evlat sahibi bir insan olarak o empatiyi kurabildik. Tecrübe kazanıyoruz, her gün yeni bir şey keşfediyorsun, yeni bir şey öğreniyorsun. Şimdi bir arkadaşımızın evladı dünyaya geldi. Onu ziyarete gidiyoruz, daha başka anlamlı oluyor. O heyecana bambaşka bir şekilde ortak olabiliyorsun” sözleriyle, duygularını dile getirdi.

“HER ŞEY DAHA ANLAMLI”

Eşi Başak Dizer’in keyfinin çok yerinde olduğunu belirten Tatlıtuğ, “Onun için de, benim için de her şey daha güzel oldu. Daha anlamlı oldu, daha keyifli oldu” ifadelerini kullandı.

“ŞİMDİLİK SARIŞIN AMA HATLARI ANNESİ”

Ünlü oyuncu, meslektaşları Özge Özpirinçi ve Kenan İmirzalıoğlu’nun “Babasına çok benziyor” açıklamaları sonrası, “Kurt Efe kime benziyor?” sorusuna şu cevabı verdi:

“Gidiyor geliyor. Anneye gidiyor, bana geliyor. Şimdilik sarışın ama hatları kesinlikle annesi.”

Son olarak dijital platformda yayınlanan ‘Yakamoz S-245’ dizisinde ‘Arman’ karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ, yazın tatil yapmayacaklarını dile getirerek, “Amerika’ya gideceğim, bir sinema filmi var” açıklamasını yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.