enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5963
EURO
34,8549
ALTIN
2.496,68
BIST
9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

KIVANÇ TATLITUĞ’UN PARTNERİ BELLİ OLDU!

KIVANÇ TATLITUĞ’UN PARTNERİ BELLİ OLDU!
4 Ekim 2021 10:31
A+
A-

Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmi Aşıklar Bayramı çekimleri için ilden ile dolaşıyor. Kısa süre önce detayları belli olan filmde Tatlıtuğ’un partnerinin kim olacağı merak ediliyordu. Sonunda Aşıklar Bayramı’nın kadın yıldızı olacak isim belli oldu!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Settar Tanrıöğen’in başrollerinde yer alacağı Aşıklar Bayramı hüzün dolu bir baba-oğul hikayesini anlatacak. Aynı zamanda bir yol filmi niteliğini taşıyan filmin çekimleri başladı. Kırşehir, Elazığ ve Kars’ta yapılacağı öğrenilen çekimler sürerken filmin kadın oyuncusu da merak ediliyordu. Netflix’te yayınlanacak film için seyircinin beklentisi çok büyük. Kıvanç Tatlıtuğ hayranları da filmle ilgili gelişmeleri sürekli takipteler. Son olarak Elazığ sahneleri çekilen filmde Kıvanç Tatlıtuğ’un babasını usta oyuncu Settar Tanrıöğen canlandırıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Nar Film ile OGM Pictures’ın imza attığı Aşıklar Bayramı filminin çekimlerine Elazığ’daki sahneler tamamlandıktan sonra Kars’ta devam edecek. Ödüllü isim Özcan Alper’in yönettiği film, bir baba oğlun yol hikâyesini ve yaşadıkları büyük yüzleşmeyi anlatacak. Kıvanç Tatlıtuğ’un filmde canlandıracağı karakterin ismi Yusuf olacak. Yusuf’un eski sevgilisi yani Kıvanç Tatlıtuğ’un partneri ise Yasemin Allen olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.