enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
ALTIN
2.325,48
BIST
9.121,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

“kraliçe arılar” kraliçelere emanet

“kraliçe arılar” kraliçelere emanet
16 Mayıs 2021 07:46
A+
A-

ARTIK KRALİÇE ARILAR BİZE EMANET

Adana’da arı Ürünleri Üretiminde Kadın Eli Projesi” kapsamında 8 kadın kursiyer arı yetiştiriciliği sertifikası aldı.

 

Kadınlar artık Adana Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından geliştirilen ‘Arı Ürünleri Üretiminde Kadın Eli Projesi’ kapsamında arı yetiştiriciliği yapacak. Bu kapsamda 8 kadına 40 saatlik arı sütü üretimi ve ana arı yetiştiriciliği eğitimi verildi. Kadınlar bal üretiminin yanı sıra ekonomik değeri yüksek arı sütü, propolis, polen gibi ürünleri de üretip gelirlerini 2 ya da 6 kat artırarak ekonomilerine daha fazla katkı sağlayacak. Kursu başarıyla bitiren 8 kadına Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammet Tekin sertifikalarını verdi. Tekin, ayrıca kadınlara çalışma şartlarını kolaylaştırıp konforlu hale getirecek güneş paneli, derin dondurucu, maske, arı sütü toplama şeridi, larva transfer kalemi, arı sütü toplama aparatı, arı sütü toplama şeridi tutturma çıtası da verdi.

 

AYAZOĞLU ÇİÇEK BALI VE ARI SÜTÜ Zonguldakta Arı Sütü Satışı Zonguldak Merkez

 

Kadınlar, hem Türk ekonomisine hem de kendi ekonomilerine katkıda bulunmak, ayrıca bu işi erkeklerden daha iyi yapabileceklerini göstermek için gece gündüz çalışacaklarını belirterek, “Artık kraliçe arılar bize emanet” dediler.

 

Artık kraliçe arılar kraliçelere emanet

 

Artık kraliçe arılar kraliçelere emanet

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.