enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Melek Mosso Müzik Serüvenine Nasıl Başladığını Anlattı!

Melek Mosso Müzik Serüvenine Nasıl Başladığını Anlattı!
27 Eylül 2022 13:08
A+
A-

Melek Mosso, Kıbrıs’ta düzenlenen bir festivalde sahne aldı. Müziğe başlama serüveninden bahseden ünlü şarkıcı Melek Mosso, babasının kedisini bu konuda desteklediğini ifade etti.

Kıbrıs Les Müzik Festivali kapsamında hayranları ile bir araya gelen Melek Mosso, sevilen şarkıları seslendirdi. Ünlü şarkıcı Melek Mosso, festivalde kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Melek Mosso, 9 yaşındayken babasının kendisine saz aldığını ve bu şekilde müziğe başladığını söyledi. Süreçten bahseden Mosso, şunları söyledi:

“BABAM GİBİ ÇOCUĞUNUZ NE YAPMAK İSTERSE ONU TEŞVİK EDİN”

“Evin balkonundan komşulara verdiğim ilk konserde ‘Keklik Gibi’ türküsünü söyledim. Annemin isteği üzerine bugün de repertuarıma aldım. Lütfen benim babam gibi çocuğunuz ne yapmak ister ise onu teşvik edin”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.