enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5885
EURO
34,8412
ALTIN
2.508,17
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Miray Daner Şarkıcı Oluyor!

Miray Daner Şarkıcı Oluyor!
2 Mart 2021 05:37
A+
A-

Pandemi döneminde şan dersleri alan Miray Daner, müzik hayalini gerçekleştirmek için harekete geçti. Katıldığı televizyon programlarında sesinin güzelliğiyle ilgi çeken genç oyuncu, müzisyen arkadaşlarıyla stüdyoya girip yeni bir pop şarkısı seslendirdi.

Hürriyet’ten Sinem Vural’ın haberine göre Kanal D’de yayınlandığında fenomen haline gelen “Vatanım Sensin” adlı diziyle adını duyuran Miray Daner, müzik hayalini yaşini için ilk adımı attı. Katıldığı televizyon programlarında sesinin güzelliğiyle ilgi çeken oyuncu bu milli futbol sahasında göstermek için stüdyoya girdi.

Pandemi döneminde şans dersleri alan Daner oyununda bir röportajda “Şan dersleri alıyorum. Şan dersi alırken müzik üzerine yoğunlaşmak gibi bir planım yok. Müzikle ilgilenmeyi çok seviyorum ama meslek olarak yaparım dediğim bir alan değil ”demişti. Ancak geçtiğimiz ekimde konuk olduğu İbrahim Selim’in programında Sezen Aksu’nun “Vay” isimli genç oyuncu gelen güzel tepkiler sonrasında bu fikrini değiştirdi.

Şarkının düzenlemesi bitti
Single çıkarmak için çalışmalara Daner yeni bir pop versiyonu seslendirdi. Müzisyen arkadaşlarıyla birlikte mesaj basına yansımaması için gizlilikle genç oyuncu şarkının düzenlemesini kısa süre bitirdi bitirdi. Ancak Daner şarkısı için herhangi bir müzik şirketiyle henüz anlaşmaya imza atmadı.

17 milyon kez izlendi
Konuk olduğu birçok televizyon programında şarkı söyleyen ve performansıyla beğeni toplayan Miray Daner’in bu yeteneği yapımcıların da dikkatini çekti. Ünlü oyuncu marka yüzü olduğu bir cips firmasının reklam filmi için geçtiğimiz sene stüdyoya girip bir şarkı seslendirdi. Daner’in video klibinde de rol sözünü şarkısı, YouTube’da 17 milyon izlenme nakletme büyük beğeni kazandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.