enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5688
EURO
34,7210
ALTIN
2.488,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Murat Boz’la Aşk Mı Yaşıyor? Ayça Ayşin Turan Açıkladı

Murat Boz’la Aşk Mı Yaşıyor? Ayça Ayşin Turan Açıkladı
26 Aralık 2022 10:36
A+
A-

Ayça Ayşin Turan, önceki gün Etiler’de bulunan menajerlik ofisinden çıkarken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, “Acısıyla tatlısıyla güzel bir yıl geçirdim, yeni yılıda evimde ailem ve sevdiklerimle karşılayacağım” dedi.

Dijital bir araştırma şirketi tarafından ‘kasım ayının en çok etkileşim alan kadın oyuncusu’ seçilen Turan, “Destekleyen herkese çok teşekkür ederim bunun için. Çok mutlu oldum ve gurur duydum. Sevilmek ve başarılarımın takdir edilmesini görmek çok güzel bir şey” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

İlk olarak O Ses Türkiye’ye katılmayacağı iddia edilen Ayça Ayşin Turan’ın, sonrasında yarışmada sahne alacağı duyurulmuştu. 30 yaşındaki güzel, muhabirlerin “Yarışmaya katılmama kararı adınızın aşk dedikodularına karıştığı Murat Boz’la ilgili miydi?” sorusu üzerine, “Hayır onunla ilgili değil. Benim kendi takvimimle alakalı bir durumdu. Boş gün ayarladık ayarlayamadık durumu oldu. Günümüz boşa çıkınca da katıldık” diyerek konuya açıklık getirdi.

Ayça Ayşin Turan, hakkında çıkan şarkıcı Murat Boz’la aşk iddialarını ise yalanladı.

Size soruyorum, siz yazıp çiziyorsunuz. Aslında benim size sormam lazım; ‘neden böyle haberler yapıyorsunuz?

Murat Boz’dan saç ektirmesini istediği yönünde çıkan haberleri de kesin bir dille yalanlayan ünlü oyuncu, “Öyle bir şey yok!” açıklamasını yaptı. Muhabirlere “Sizi çok seviyorum” diyen Ayça Ayşin Turan, aracına binip oradan ayrıldı.

(Kaynak: milliyet.com.tr)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.