enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Murat Bozun Yeni Klibindeki Aslı Enver Detayı!

Murat Bozun Yeni Klibindeki Aslı Enver Detayı!
22 Şubat 2021 10:33
A+
A-

Ünlü popçu Murat Boz, yeni şarkısı Sevgilim’in klibini yayınladı. Klipte oynayan model Alize Çekiç’in Aslı Enver’e olan benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Murat Boz hayranları ünlü sanatçının klibinde oynayan modeli Aslı Enver’e benzediği için seçtiğini ve Aslı Enver’i hala unutamadığı yönünde yorumlar yaptılar.

Eski sevgilisi Aslı Enver ile attıkları her adım birbirlerine yorulan Murat Boz, barışacakları iddialarını güçlendirecek video klip detayıyla gündeme geldi.

SOSYAL MEDYANIN DİKKATİNİ TOPLADI

Ünlü sanatçı uzun süredir hazırlığı yaptığı yeni şarkıcı Sevgilim’in video klibini YouTube’dan yayınladı. Romantik sözlere sahip şarkının klibinde ünlü şarkıcı, Aslı Enver’e benzerliği dikkat çeken model Alize Çekiç ile çalıştı. Klibin yayınlanmasının ardından hayranları tarafından fark edilen detay, bir anda şarkının da önüne geçerek sosyal medyayı ve magazin kulislerini hareketlendirdi.

MODEL SEÇİMİNİ ÖZELLİKLE Mİ YAPTI ? 

Sosyal medya kullanıcıları, Murat Boz’a eşlik eden model için “Aslı Enver’in kardeşi olsa bu kadar benzemez” yönünde yorumlarda bulunurken, ünlü sanatçının özellikle bu modelle çalıştığı ve Enver’i unutmadığı düşüncesini akıllara getirdi. Sevenlerine, “Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, umarım beğenirsiniz” diyerek seslenen Murat Boz ise klibiyle kısa süre içinde yüzbinlerce görüntülenme ve binlerce yorum aldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.