enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,9598
ALTIN
2.325,27
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Norm Ender’in Demet Akalın’a Söylediği Sözler Okan Kurt’u Kızdırdı

Norm Ender’in Demet Akalın’a Söylediği Sözler Okan Kurt’u Kızdırdı
10 Ağustos 2022 09:49
A+
A-

Demet Akalın, önceki gün Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde konser verdi. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, Norm Ender’in kendisi için yaptığı ‘çaptan düşmüş popçu’ yorumunun Okan Kurt’u çok kızdırdığını belirterek, “Okan’ı zor tuttuk. Çok sinirlendi. Bu tarz konuşamaz” dedi.

Demet Akalın önceki akşam Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıktı. Konser öncesi soruları yanıtlayan ünlü şarkıcı, ünlü rap’çi Norm Ender’le yaşadığı polemikle ilgili de konuştu.

Sahne aldığı mekânda beğenmediği şampanyayı garsonun başından aşağı döktüğü için kendisine “Bunu ancak çaptan düşmüş bir popçu yapar” diyen Norm Ender’in Okan Kurt’u kızdırdığını belirten Akalın sözlerini şöyle sürdürdü: “Okan’ı zor tuttuk, çok sinirlendi. Bu tarz konuşamaz. Kimseyle sorunumuz yok. Linç kültüründen vazgeçmek lazım.”

Demet Akalın’ı konserde yalnız bırakmayan Sinan Akçıl da Norm Ender’in sözlerine yanıt verdi:

“Demet Akalın’a ‘çapsız popçu’ diyorsa, o da magazinle gündeme gelmek için bu hareketleri yapmayacak. Bu hareketler de çok çaplı hareketler değil. Demet bir hata yapmıştır, bunun bedelini de gözyaşlarıyla ödemiştir.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.