enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3203
EURO
35,1119
ALTIN
2.298,90
BIST
9.056,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

O Soru Defne Samyeli’ni Kızdırdı!

O Soru Defne Samyeli’ni Kızdırdı!
31 Mart 2022 09:32
A+
A-

Defne Samyeli, önceki gün kızı Derin Talu ile Nişantaşı’ndaki bir doktor kliniğini çıkışı görüntülendi.

önceki gün kızı Derin Talu ile birlikte Nişantaşı’ndaki bir doktor kliniği çıkışında objektiflere takılan Defne Samyeli, “Doktor randevumuz vardı; kulak, burun, boğaz için kontrole geldik” açıklamasını yaptı.

Son dönemde bazı kulüplerde sahneye çıkan şarkıcıya yöneltilen “Daha büyük alanlarda, daha büyük kitlelere konser vermek ya da Harbiye’de çıkmak ister misiniz?” sorusu, Samyeli’ni kızdırdı.

“BÜYÜK ALANLARDA SAHNE ALIYORUM ZATEN”

Ünlü isim, bu soru üzerine, “Bu hafta iki konserim var. Daha büyük alanlarda sahne alıyorum zaten. Harbiye sahnesi her zaman gündemde, ben tercih ettiğim zaman o da olacak” diye konuştu.

Samyeli, Oscar Ödülleri’nde Will Smith’in, Chris Rock’a tokat atmasının kurgu olabileceğini ve sağlıkla ilgili şakalara karşı olduğunu da anlatarak, günlerdir magazin gündemini meşgul eden tartışmalara katıldı. Defne Samyeli, son dönemde Oscar ödüllerinin izlenmek oranlarının düştüğünü söyleyip şöyle konuştu:

“Will Smith’in törende Chris Rock’a tokat atmasının kurgu olup olmadığını bilmiyorum. Kurgu da olabilir, ödül töreninin izleyici sayıları son yıllarda çok düştü, belki konuşulacak bir olay olması açısından yapılmış olabilir. İnsanların sağlık sorunları üzerinden espri yapılmasını hiç komik bulmuyorum. Zaten komik bir espri de değildi. Karşılığında Smith tokat atmak yerine sözlü olarak haddini bildirebilirdi. Komik olmayan espriye verilen bir tepki, tokata gerek yoktu.”

“Sağlık konularıyla ilgili esprilere sıcak bakmak çok vicdansız bir yaklaşım” diyen Samyeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sosyal medyayı bir kriter olarak kabul etmiyorum. Adını sanını saklayan, bir kullanıcı adı arkasına gizlenen, sahte hesaplardan insanların bir takım şeyler söylemelerinin altında yatan başka nedenler oluyor. Onlar değerlendirme konusu olamaz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.