enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3310
EURO
35,0618
ALTIN
2.285,03
BIST
8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Özer Hurmacı ve Eşi Arasındaki Darp Davasında Karar

Özer Hurmacı ve Eşi Arasındaki Darp Davasında Karar
21 Eylül 2022 11:21
A+
A-

Eski futbolcu Özer Hurmacı ile boşanma aşamasındaki eşi Mihriban Hurmacı arasındaki darp davası sonuçlandı. Mahkeme Özer Hurmacı’yı, “kasten yaralama” suçundan 10 bin 800 lira adli para cezasına çarptırırken, Mihriban Hurmacı’nın ise hakkındaki tüm suçlardan beraatine karar verdi.

Bir dönem Fenerbahçe, Trabzonspor ve Bursaspor’da oynayan futbolcu Özer Hurmacı, 6 yıllık eşi ve 3 çocuğunun annesi Mihriban Hurmacı’ya “Astroloji haritasına baktırıp onu aldattığımı söylüyor” diyerek boşanma davası açmıştı. Kısa bir süre sonra Mihriban Hurmacı, ünlü futbolcunun kendisini darp ettiğini söyleyerek suç duyurusunda bulunmuştu.

Çiftin karşılıklı şikayeti sonrası Mihriban Hurmacı hakkında, “basit yaralama”, “hakaret” ve “tehdit” suçlarından 1 yıl 3 aydan 5 yıl 6 ay, Özer Hurmacı hakkında ise “basit yaralama” ve “tehdit” suçlarından 1 yıldan 3 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

“ÇOCUKLARININ GÖZÜNÜN ÖNÜNDE”

İstanbul 15. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya taraf avukatları katıldı. Duruşmada son savunması sorulan Özer Hurmacı’nın avukatı, müvekkilinin üzerine atılı suçları işlemediğini belirterek, “Müvekkilimizin beraatine diğer sanık Mihriban’ın tüm suçlardan cezalandırılmasına karar verilmesini talep ediyoruz” dedi. Mihriban Hurmacı’nın avukatı ise son savunmasında, “Sanık çocuklarının gözünün önünde kasten yaralama, hakaret ve tehdit suçlarını işlemiştir. Bu dosya kapsamı ile sabittir. Bu nedenle sanık Özer’in cezalandırılmasını müvekkilin tüm suçlardan beraatini talep ediyoruz” dedi.

ÖZER HURMACI’YA PARA CEZASI

Alınan son savunmaların ardından kararını açıklayan mahkeme Özer Hurmacı’yı, “kasten yaralama” suçundan 10 bin 800 lira para cezasına çarptırdı. Mahkeme ayrıca Özer Hurmacı’nın, “tehdit” suçundan ise delil yetersizliği nedeniyle beraatine karar verdi. Mihriban Hurmacı ise hakkındaki, “kasten yaralama”, “hakaret” ve “tehdit” suçlarından beraat etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.