enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0576
ALTIN
2.326,64
BIST
9.097,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Özge Özder’den ‘Rejim yapmayın, emzirin!’ uyarısı

Özge Özder’den ‘Rejim yapmayın, emzirin!’ uyarısı
22 Şubat 2021 05:23
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde anne olan oyuncu Özge Özder, doğum kilolarından kurtuldu. 56 kiloya düştüğünü açıklayan Özder, “Süt vererek aldığım kilolar da hızla eriyor. Rejim yapmayınız, emziriniz anneler!” dedi.

2018 yılında nikah masasına oturan Özge Özder-Sinan Güleryüz çifti, 10 gün önce kızları Luna’yı kucaklarına almıştı. İlk kez anne olmanın heyecanının yaşayan Özder, kendisi gibi yeni doğum yapan takipçilerine önerilerde bulundu.

“REJİM YAPMAYIN, EMZİRİN!”

Ünlü oyuncu, “52 kilo ile hamile kalmıştım… Üstümde, hipertansiyonun yaptığı ödem ve şişkinlik ile 15 kilo vardı. Ödem derhal gitti, sadece süt vererek aldığım kilolar da hızla eriyor. Bir haftalık lohusalık… Ama sadece 4 kilo… Aferin bize! Rejim yapmayınız, emziriniz anneler!” dedi.

“TECRÜBE KİŞİSELDİR”

Daha sonra yeni bir paylaşımda bulunan Özer, emzirerek kilo verme ile ilgili açıklamasını eleştirenlere yanıt verdi. Oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

”Canım anne adayları ve anneler; Sizden gelen ısrarcı sorular üstüne paylaşım yapıyorum… Kendi kendime tartı fotosu koymak aklımın ucundan geçmez. Tecrübe kişiseldir. Genelleme yapmak narsistik bir cehalet olur… Sadece sorularınıza cevaben, ben sezaryen doğum yaptım. 15 kilo almıştım. Doğum sonrası diyet uygulamadım, çünkü yanlış buluyorum. Evet işe döneceğim ama kilo vermesem de sorun yok… Ekranda olduğum gibi görüneceğim. Bebeğin beslenmesi, sağlığı her şeyden önemli. Şu an vücut şekillendirici bir şey kullanmıyorum. Vücudum, şimdilik sadece emzirerek kilo veriyor. Biliyorum her anne emziremiyor ya da her bünye farklı mutlaka… Birbirimizi bilmişlik taslayan ve alıngan bir kanaldan algılamazsak güzel olur. 

Çünkü çok bilmişlik en sevmediğim şeydir. Mesela ben, bana kendi deneyimlerini yazan anneleri keyifle okuyorum. Kişisel deneyimi olduğunu hep aklımda tutarak… Şimdi lütfen mastit yani süt düğümlenmesi yaşayan anneler bana öneride bulunsunlar, Biraz da ben sorayım. Öperim…”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.