enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5876
EURO
34,8072
ALTIN
2.505,62
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ’DEN KARNI BURNUNDA POZ!

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ’DEN KARNI BURNUNDA POZ!
13 Eylül 2021 12:15
A+
A-

Yaklaşık altı senedir birlikte olan oyuncu çift Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk, şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor.

Uzun zamandır kendisi gibi oyuncu Burak Yamantürk’le aşk yaşayan ve şimdilerde kızını kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, denizin derinliklerinde poz verdi. Güzel oyuncunun karnı burnunda karesine binlerce beğeni ve yorum geldi.

“GÜZEL DÜŞÜNME”
Kural bozarak ilk kez hamilelik pozunu paylaşan 35 yaşındaki Özpirinçci, paylaşımına; Yunanca’da “güzel düşünme, iyilik dolu bir zihin” anlamına gelen “eunoia” notunu düştü.

KIZ BEBEK BEKLİYOR
Kız bebek dünyaya getireceği öğrenilen Özge Özpirinçci, birkaç hafta önce verdiği bir röportajda bebeğinin adının Üzüm olmasını istediğini belirtmiş ve şöyle demişti:

“Bana herkes, ‘Çocuğuna bunu yapma Özge’ deyip duruyor. Bence çok güzel isim. Küçük çocuk Üzüm, genç kız Üzüm, 35’lerinde Üzüm Hanım, 70’inde Üzüm teyze… Ayrıca Üzüm Yamantürk de çok fonetik geliyor kulağa. Ama kesinlikle ret oyu aldım bu isim için.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.