enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Pantene Altın Kelebek Ödülleri 47’nci Kez Sahiplerini Buldu!

Pantene Altın Kelebek Ödülleri 47’nci Kez Sahiplerini Buldu!
6 Aralık 2021 09:28
A+
A-

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyilerine verilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri, 47’nci kez sahiplerini buldu.  47. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde büyük heyecan yaşandı. 

En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Merve Dizdar ve Ezgi Mola’nın oldu. En İyi Erkek Oyuncu Ödülü ise Çağlar Ertuğul’a gitti. En İyi Dizi Ödülü, Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve perşembe günü ekrana gelen Camdaki Kız’a gitti.

Edis ödül töreninde en çok sevilen şarkılarını seslendirdi. İzleyicileri büyüleyen performans sergileyen Edis, büyük beğeni aldı.

En İyi Gündüz Kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert oldu. En İyi Kadın Sunucu kategorisinde ödülü Müge Anlı aldı. En İyi Erkek Sunucu Ödülü Acun Ilıcalı’nın oldu. Ödülleri Demet Akbağ takdim etti.

Pantene Yıldızı Parlayan Ödülü’nün sahipleri açıklandı. Demet Özdemir’in takdim ettiği ödüllerin sahipleri; Ahsen Eroğlu, Cemre Baysel ve Melis Sezen oldu.

En İyi Proje Albümü Emir Ersoy’un oldu. En İyi Rap Sanatçısı Ödülü Sefo’ya gitti.

En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü Aylin Akpınar’ın oldu.

En İyi Romantik Dizi Kadın Oyuncusu Ödülü Ayça Ayşin Turan’ın oldu. En İyi Romantik Dizi Erkek Oyuncusu Ödülü Aytaç Şaşmaz’a gitti. En İyi Romantik Dizisi ise Sen Çal Kapımı’nın oldu. En İyi Dizi Çifti Ödülü’nü ise Hande Erçel ve Kerem Bursin aldı.

En İyi Kadın Haber Sunucusu Ödülü Nazlı Çelik’in oldu. En İyi Erkek Haber Sunucusu Ödülünü Deniz Bayramoğlu kazandı. En İyi Program Ödülü’nü Cüneyt Özdemir kazandı.

En İyi Dizi Müziği Ödülü Masumlar Apartmanı Alp Yenier’e gitti. En İyi Senaryo Bir Başkadır Berkun Oya’nın oldu. En İyi Yönetmen Ödülü Çağrı Vila Lostuvali – Çiğdem Bozali kazandı. Ödülleri Perihan Savaş takdim etti.

En İyi Kadın Influencer Ödülü Rachel Araz’ın , En İyi Erkek Influencer Ödülü ise Cemal Can’ın oldu.

En İyi Çıkış Yapan isimler Kurtuluş Kuş, Burak Bulut, Zehra oldu. En İyi DJ Ödülü’nün sahibi Burak Yeter oldu.

Azerbaycan’ın Parlayan Yıldızı Ödülü’nün sahibi Nahide Babashlı kazandı.

En İyi Komedi Dizisi Ödülü Çok Güzel Hareketler 2’nin oldu. En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi Günay Karacaoğlu’nun oldu. En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu Ödülü, Cengiz Bozkurt’un oldu.

En İyi Şarkıcı Ödülü Hadise’nin oldu. Hadise, ‘Bu ödülü hayatı kısıtlanan kadınlar için alıyorum’ dedi. En İyi Erkek Şarkıcı Ödülü, Edis’e gitti. Yılın Şarkısı Edis – Martılar oldu. Yılın diğer şarkısı Sefo Bilmem mi? oldu. Ödülleri Burak Kut verdi.

En İyi Magazin Programı Ödülü’nün sahibi Magazin – D Kanal D oldu. En İyi Yarışma Programı MasterChef oldu.

En İyi Müzik Grubu Ödülü’nün sahibi Madrigal oldu.

En İyi Halk Müziği Kadın Şarkıcı Ödülü’nün kazanını Zeynep Bakşi Karatağ oldu. En İyi Halk Müziği Erkek Şarkıcı Ödülü Ekin Uzunlar’a gitti.

En İyi İnternet Dizisi Ödülü’nü Bir Başkadır kazandı. En İyi Dijital İçerik Ödülü Konuşanlar – Hasan Can Kaya’nın oldu.

En İyi Fantezi Müziği Kadın Şarkıcı Ödülü Ebru Yaşar’ın oldu. En İyi Fantezi Müziği Erkek Şarkıcı Ödülü’nü kazanan isim ise Hakan Altun.

En İyi Spor Programı Ödülü Yüzde Yüz Futbol’un oldu.

Gecede ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in oldu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.