enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5541
EURO
34,7341
ALTIN
2.491,66
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN SEL FELAKETİ YAŞAYAN BÖLGEYE YARDIM

ŞAHAN GÖKBAKAR’DAN SEL FELAKETİ YAŞAYAN BÖLGEYE YARDIM
13 Ağustos 2021 16:18
A+
A-

Marmaris’teki yangın bölgesi için günlerce canlı yayınlar yaparak havadan müdahale isteyen Şahan Gökbakar, Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketine de sessiz kalamadı. Sosyal medya hesabından yayın yapan Gökbakar, afetzedeleri için bir kamyon yardım malzemesi göndereceğini söyleyerek takipçilerinden de destek istedi.

Şahan Gökbakar, geçtiğimiz haftalarda sık sık canlı yayın yaparak yanan ormanlar için çağrıda bulundu. Bu örnek davranışıyla alkış toplayan Gökbakar, şimdi de Karadeniz’i etkisi altına alan kuvvetli yağışlar nedeniyle Kastamonu, Sinop ve Bartın’da yaşanan sel felaketi sonrasında yardım için harekete geçti.

BİR KAMYON YARDIM MALZEMESİ GÖNDERECEK

Instagram’dan yayın yapan Gökbakar, takipçilerine de bölgedeki belediyelerle irtibata geçerek yardım için gerekli malzemeleri göndermeleri çağrısında bulundu. Komedyen, ailesi ve şirketi adına bölgeye bir kamyon yardım malzemesini Cuma günü yola çıkartacağını söyledi.

“İÇME SUYU VE GIDAYA İHTİYAÇLARI VARMIŞ”

Gökbakar sözlerine şöyle devam etti: “Kastamonu ve Sinop’tan gelen haberler üzerine oradaki tanıdıklarımla konuştum. İçme suyu ve gıdayı acil olarak acil ihtiyaç listesinde belirtiyorlar. Onun dışında bebek maması ve bezi, kıyafet ve selle gerekli ekipmanlar. Yağmurluk yağmur çizmeleri el feneri gibi şeylere ihtiyaç varmış. Tahliye edilenler yurtlara yerleştiriliyormuş. Oradakilerin ihtiyaçları karşılanıyormuş.”

“ACINIZI PAYLAŞIYORUZ”

Ben ailem ve şirketimiz adına yarın bir kamyon dolusu su, bebek bezi, bebek maması, kıyafet ve konserve gıdaları yarın (bugün) buradan yola çıkartacağım. Orada çok sevdiğim bir dostum var. Onunla buluşturacağım ve kendisi dağıtımı organize edecek. Bu benim izleyeceğim yol. Siz de yardım etmek isteyenler Kastamonu ve Sinop belediyelerinden gerekli adresleri temin edebilirler. Kastamonu, Bozkurt, Sinop gönlümüz sizinle. Acınızı paylaşıyoruz. Allah yardımcınız olsun. Bütün Türkiye’nin gönlü ve kalbi sizinle.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.