enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4491
EURO
34,4771
ALTIN
2.475,57
BIST
9.609,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Selin Şekerci: Aşka Tövbe Ettim!

Selin Şekerci: Aşka Tövbe Ettim!
5 Mayıs 2022 13:26
A+
A-

İbrahim Selim ile birlikteliği yedi ay süren Selin Şekerci, Kuruçeşme’de görüntülendi.

Bayram tatilini İstanbul’da geçirmeyi tercih eden Selin Şekerci, önceki gece Kuruçeşme’de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Flaşların patlaması üzerine kısa süreli bir panik yaşayan oyuncu, “Beni bununla çekmeseydiniz iyiydi” diyerek, kafasına taktığı kalpli aksesuarı çıkarttı.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan 32 yaşındaki güzel, “Arkadaşımızın doğum günü vardı, onun kutlamasındaydık” dedi. “Yeni bir projeniz var mı?” sorusu üzerine “Mayıs ayının son haftası gibi sinema filmi için sete çıkacağım, onun haricinde bir şey yok şu an. Yaz için de bakalım yine aynı yerlere gideceğim, zaten bolca denk geleceğiz oralarda” dedi.

Son olarak dijital platformda yayınlanan ‘Yeşilçam’ dizisinde ‘Mine Cansu’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda “Bir gün evlenirsem bilin ki çocuk yapacağım” açıklamasını yapmıştı. Bu sözlerinin hatırlatılması üzerine Şekerci, “Anne olmayı çok istiyorum, çocuk sahibi olmak istiyorum tabii ki” ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının “Evlilik için bir aday var mı peki?” sorusunu Şekerci, “Bir aday yok, ben aşka tövbe ettim. Aşk meşk yok, olursa zaten haberiniz olur” şeklinde cevapladı.

Neşesinin yerinde olduğu gözlenen Selin Şekerci, gazetecilerin “Eski ilişkilerinizden dolayı mı bu kararı verdiniz?” sorusuna ise gülerek “Yok yok hepsi benim bebeklerim” karşılığını verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.