enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3640
EURO
35,0101
ALTIN
2.325,51
BIST
9.093,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Seray Sever Gözyaşlarını Tutamadı!

Seray Sever Gözyaşlarını Tutamadı!
8 Haziran 2022 14:47
A+
A-

2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile nikâh masasına oturan Seray Sever, nisan ayında Sofia ve Alya adını verdiği ikizlerini nisan ayında kucağına almıştı. Anne olduktan sonra ilk kez bir televizyon programına katılan 49 yaşındaki Sever, zorlu doğum sürecini gözyaşlarıyla anlattı.

Eray Sünbül ile mutlu bir evliliği olan Seray Sever, geçtiğimiz aralık ayında sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile hamile olduğunu duyurmuştu. Bir süredir Bodrum’da gözlerden uzak bir hayat süren Sever, “Çok emek verdik, çabaladık. Tam annemin hamile kaldığı yaşta hamile kaldım. Çok dua ettik, Allah da nasip etti. Bizimkisi planlı bir süreçti, Allah dualarımızı kabul etti. Hep ikiz bebek istiyordum. Allah gönlümüze göre verdi” ifadelerini kullanmıştı.

Daha önce sekiz kez tüp bebek tedavisi gören ünlü sunucu, 19 Nisan’da Altunizade’de özel bir hastanede sezaryen doğum yaptı ve ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı.

Heyecanla beklediği ikizlerini kucağına alan ve hastane süreci devam eden Seray Sever, kendisinin ve ikiz bebeklerinin sağlık durumu hakkında şöyle konuşmuştu:

Çok şükür iyiyiz. Operasyon zorluydu. Doktorum ve doğum koçum beni çok güzel yönetti. Hastane sürecimiz devam ediyor, toparlanmaya çalışıyoruz. Bir hafta kadar daha buradayız. Çünkü zorlu bir operasyondu, 34’üncü haftada doğdular. Bebişlerin ideal kilolarına gelmelerini bekliyoruz. Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde ama durumu çok iyi. Biraz daha kilo almasını bekliyoruz.

Şimdilerde anne olmanın keyfini çıkaran Seray Sever, doğum sonrası ilk kez bir programa konuk oldu. Tv8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’nın canlı yayınına katılan ünlü isim, zorlu bir doğum süreci geçirdiğini anlattı.

“Çocuklarım boğa burcu olsun diye bir gün sonra doğum yapmak istedim ama olmadı” diyen Sever, “Zor bür sreç oldu. Hastaneden 20 gün sonra çıktım. Operasyonum 3 buçuk saat sürdü. Ameliyathaneye girerken bütün riskleri bilmiyordum. Çok kalabalık bir doktor ekibi vardı. Operasyon öncesi bir adak adadım ama sonrasında tamamen bir teslimiyete girdim” dedi.

“GİDERSEM BABAMA, KALIRSAM ÇOCUKLARIMA”

Doğumdan kısa bir süre önce babası Tamer Sever’i kaybeden Seray Sever, gözyaşları içinde, “Hasteneye gittiğimde 25 kişilik ekip beni bekliyordu. İlk önce kendim için bir adak diledim, adağa çok inanıyorum. Sonra boş verdim, tamamen teslim oldum. ‘Gidersem babamın yanına, kalırsam çocuklarımın yanına’ dedim” ifadelerini kullandı.

Babasını kaybettiği süreçte bebeklerinin kendisini koruduğunu söyleyen Seray Sever, “Yıkıldığım anlarda çocuklar daha çok hareketlendi. Babamı yoğun bakıma yatırdığım gün, kızlarım ilk tekmelerini attılar” şeklinde konuştu.

“BİR EV PARASINDAN FAZLA HARCADIM”

Tüp bebek için bir daire parasından fazla harcadığını söyleyen ünlü sunucu, o dönem her duyduğuma inanıyordum. Buradan anne olmak isteyen hanımlara da sesleniyorum: Bu olmaz diye bir şey yok. Umutlarını kaybetmesinler” dedi.

BEBEKLER KİME BENZİYOR?

Nazardan korktuğunu söyleyen ve bebeklerin kime benzediği sorusuna da yanıt veren Sever, “Sofia’yı babama benzetiyorum. Alya da Eray’ın tarafına benziyor. Tek yumurta ikizi değiller zaten birbirlerine benzemiyorlar” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.