enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Serdar Ortaç: Sevgilinize Sıkı Sıkı Sarılın

Serdar Ortaç: Sevgilinize Sıkı Sıkı Sarılın
16 Şubat 2022 11:47
A+
A-

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sahneye çıkan popçu Serdar Ortaç, kendisini dinlemeye gelenlere seslenerek “Sevgilinize sıkı sıkı sarılın” ifadelerini kullandı. Ardından sahne alan İbrahim Tatlıses ise, kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve nişanlısı Levent Dörter ile ilgili konuştu.

Ortaç, performansını bitirmeden önce dinleyicilerine şu sözlerle seslenerek sahneye veda etti; “Benim şuan yanımda sevgilim yok…”

“GECEYİ SEVGİLİM OLMADAN KAPATIYORUM”

“Lütfen rica ediyorum, yanınızda bulunan sevgilinize, eşinize sıkı sıkı sarılın. Ben bu geceyi yanımda sevgilim olmadan kapatıyorum. Sizlere saygı duyuyorum, iyi eğlenceler.”

Ortaç’ın ardından sahneye çıkan ‘İmparator’ lakaplı İbrahim Tatlıses ise, söylediği şarkıları ve türküleri ile kendisini dinlemeye gelen hayranlarını mest etti.

Tatlıses, performansının ilerleyen saatlerinde ise nişanlısı Levent Dörter ile birlikte dinleyiciler arasında bulunan kızı Dilan Çıtak Tatlıses’i sahneye davet etti.

“ONLARI BEN EVLENDİRECEĞİM”

Türkücü, kızı için “Bu benim en çok sevdiğim kızım. Bugün buraya nişanlısı Levent’i alıp gelmiş, beni çok memnun etti. Benim de sözüm söz, onları ben evlendireceğim. Dilan aynı benim annem, onun da saçları böyle kıvır kıvırdı. Anneme çekmiş” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.