enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,51
BIST
9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Serkan Çayoğlu’nu Terleten Kahvenin Sırrını Özge Gürel Açıkladı!

Serkan Çayoğlu’nu Terleten Kahvenin Sırrını Özge Gürel Açıkladı!
7 Temmuz 2022 08:40
A+
A-

Yedi yıl önce dizi setinde tanışan ve zamanla arkadaşlıkları aşk dönüşen Serkan Çayoğlu-Özge Gürel çifti, 16 Temmuz’da İtalya’da dünya evine girecek. Nikah masasına oturmak için gün sayan ikili, önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan çifte isteme törenindeki kahve hatırlatıldı. Çayoğlu’nu terleten kahvenin sırrını Gürel açıkladı.

Düğün için “Tatlı stresler başladı” diyen Çayoğlu’na, Özge Gürel’i isteme merasimi hatırlatılınca, “Çok güzel geçti, tam böyle aklımızdaki gibi oldu. Çok samimi güzel duygularla geçti. Arkadaşlarımız ve ailemizle baya sabaha kadar oturduk, eğlendik” dedi. Örf ve adetlere uygun olduğunu söyleyen Serkan Çayoğlu, “Biz babaannemizin de olmasını istedik, öyle yaptık” dedi.

“İSTANBUL’DA PARTİ OLACAK”

Nişan merasimiyle alakalı Özge Gürel, “Çok güzel geçti, istediğimiz gibi oldu. Sevdiğimiz insanlar ve ailemizle, çok mutlu olduk” dedi. İtalya’da evleneceklerini doğrulayan çifte “İstanbul’da başka bir düğün olacak mı?” sorusuna Gürel, “Gelemeyen dostlarımız için bir parti yada yemek veririz. Henüz ona karar vermedik. Biz öyle organizasyon yapmayı sevmiyoruz” dedi.

Düğün sonrası balayı sorulunca Serkan Çayoğlu, “Henüz oralar belli değil, karışık. Gelen işlere göre bizde ona göre hareket edeceğiz” dedi. Özge Gürel, “Okuduğumuz şeyler var, bize hep balayı, sonra da yaparız” diye konuştu.

Serkan Çayoğlu’nun tuzlu kahve içerken paylaşılan videosu hatırlatılınca Gürel, “Tuzlu değil o, wasabili” dediği sırada Çayoğlu, “İçerisinde ne vardı hala çözemedim ben. Acı, baharat değişik bir kahveydi” diyerek nişanlısına takıldı. Gürel ise, “Sevgilimin damak tadı böyle şeylere alışık, o sever böyle değişik tatlar denemeyi” şeklinde cevap verdi. Baharat sevdiğini söyleyen Çayoğlu, “Böyle bir şey de beklemiyordum” dedi.

“SAMİMİYETİ ÖN PLANDA TUTTUK”

Gelinlik ve damatlığın bittiğini söyleyen Özge Gürel’e, “Özel bir tasarım mı, olacak?” sorusuna; “Bizim her işimiz son dakika. Planlı programlı gitmeyi sevmiyoruz. Böyle insanlar olduğumuz için tatilleri falanda spontane yapıyoruz, dedik ki düğünümüzde böyle olsun. Hiç öyle büyük organizasyonlara ıvırlara, zıvırlara belli başlı şeylere girmeyelim, sıralı gitmesin. Yolda bulalım biraz, yolda gitsin. Samimiyeti her zaman ön planda tutalım dedik” şeklinde konuştu.

“YAPMAYACAĞIZ DESEK YALAN OLUR”

Türk ve örf ve adetlerine göre hareket ettikleri hatırlatılan çiftten Özge Gürel’e, “Bilezik istediniz mi, kına gecesi yapacak mısınız?” sorularına, “Kına gecesi için öyle bir plan yok ama bakalım, her an yapabiliriz de. Yapmayacağız desek yalan olur. Özel hediye geldi ama özel” şeklinde cevapladı.

Milliyet

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.