enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Sertab Erener: Artık Ben de Bodrum’lu Sayılırım

Sertab Erener: Artık Ben de Bodrum’lu Sayılırım
13 Temmuz 2022 12:30
A+
A-

Sertab Erener, önceki akşam Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.

Kerki Solfej organizasyonuyla sahneye çıkan sanatçı, hayranlarını “Artık ben de Bodrumlu sayılırım. Evimde konser vermek çok keyifliymiş. Bugün sizi evimde ağırlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz” diyerek selamladı.

‘SAKİN OL’UN 30. YIL DÖNÜMÜ

Ardından 30 yıl önce çıkardığı “Sakin Ol” şarkısının yıldönümü olduğunu belirten ünlü sanatçı; “Zaman deli gibi geçiyor. 30 yıl önce bugün bu şarkıyı çıkardık. Sizlerle paylaşmak istedim. Çok değişik duydular içerisindeyim. Bugünü bir kere daha yâd etmek için bu şarkıyı hep beraber söyleyelim” dedikten sonra şarkıyı, Bodrum Antik Tiyatro’yu dolduran binlerce hayranıyla hep bir ağızdan seslendirdi. İki saat sahnede kalan Sertab Erener, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.