enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4583
EURO
34,7624
ALTIN
2.476,08
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
16°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Sinan Güleryüz: Allah Utandırmasın

Sinan Güleryüz: Allah Utandırmasın
17 Mayıs 2022 10:19
A+
A-

Oyuncu Özge Özder ile mutlu bir evlilik sürdüren Sinan Güleryüz, önceki akşam Etiler’deki bir mekanda sahne aldı. Gecenin sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güleryüz, “Güzel bir konser verdik sevenlerimize.” dedi.

Yeni projelerinden bahseden Sinan Güleryüz, “Yeni şarkı bu ay içinde gelecek. Yaklaşık bir haftadır stüdyodayım, deli gibi çalışıyorum! Yaz başı kıpır kıpır bir şarkı geliyor. Temmuz ayının ortası gibi de önemli bir şarkıcı Barış Manço’nun ‘Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’ şarkısını yorumlayacağım. Allah utandırmasın… Bunun gururunu yaşıyorum.” ifadelerini kullandı.

Muhabirlerin, “Eşiniz Özge Hanım ile düet gelecek mi?” sorusuna yanıt veren Güleryüz, “Kasım ayında aşk başkadır malum… Kasım gibi bir düet olacak. Her sene Özge ile bir düet olacak.” açıklamasını yaptı.

SMA hastası Pera için de yardım konserleri veren Sinan Güleryüz, “Her şey Pera için. En büyük konum ve ilgi odağım o… Buradan sizin sayenizde de seslenmek istiyorum; son konserlerimize gelemeyenler Pera için bilet alıp, yardım ederse çok mutlu oluruz. Yüzde seksen oranında para bulundu ama acele davranmalıyız. Nefes almakta zorlandı. Lütfen herkes desteğini versin. Pera bizim kanayan yaramız.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.